Een bouwomgeving aangenamer maken

Hoe doe je dat?

Ben jij verantwoordelijk voor een bouwomgeving? Dan moet je ervoor zorgen dat jij de bouwomgeving zo aangenaam en veilig mogelijk maakt. Dit kun je doen door een aantal kleine doch handige maatregelen te nemen. Zo kun je een heater huren bij Boels. Het is ontzettend belangrijk dat je de werkomgeving van jouw personeel zo aantrekkelijk mogelijk maakt. Je zult hierin moeten investeren en krijgt het dan ook dubbel en dwars terug doordat je personeel harder en beter gaat werken.

Er is niets zo vervelend voor personeel dan om met tegenzin in jouw bouwomgeving actief te zijn. Zorg er daarom voor dat de bouwomgeving aangenaam is. Uit onderzoek is gebleken dat een aangename werkomgeving zich vertaalt in gelukkig personeel en gelukkig personeel gaat een stuk beter te werk. Verder in dit artikel vind je nog een aantal handige technieken die de bouwomgeving aangenamer maken.

Luister naar het personeel

Het is het heel erg belangrijk dat je luistert naar het personeel. Hoor je al tijden in de wandelgangen dat jouw personeel het te koud vindt? Zoals hierboven al is aangegeven zou je direct gemakkelijk een heater kunnen plaatsen in de bouwomgeving. Natuurlijk laten werknemers niet altijd alles merken, dus het is belangrijk om soms wat door de formaliteiten heen te kijken of extra te luisteren.

Soms zijn dingen makkelijker dan dat ze lijken. In plaats dat jij allerlei dingen gaat verzinnen om de werkomgeving te verbeteren, kun je dit ook gewoon vragen aan jouw personeel. Alleen het feit dat jij dit vraagt zal hen een gevoel geven gewaardeerd en gehoord te worden. Een onderzoek waarbij bedrijfspsychologen wilden kijken hoe zij personeel sneller en efficiƫnter konden laten werken heeft ook uitgewezen dat waardering veel meer effect heeft dan het altijd maar optimaliseren van de omgeving. Luister naar het personeel, handel op tijd en gericht.

Houd je aan de wetten en regels van de arbo

Het is heel erg belangrijk dat jij je aan de wetten en regelgeving houdt van de arbo. Dit zijn wetten en regels waar jij je in ieder geval aan moet houden om het jouw personeel zo aangenaam en veilig mogelijk te laten opereren. Natuurlijk is dit het echte minimum wat van de werkplek verwacht wordt.

Zorg daarnaast dat al het aanwezige personeel de nodige cursussen heeft gehad, zo zal er altijd iemand aanwezig moeten zijn die de BHV-cursus heeft gedaan, wellicht zelfs wel meerdere personen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist