Bison behang app

Wand&Klaar Proefbehangen

Hoe handig zou het zijn om je behang uit te proberen, voordat je het koopt. Eerst even kijken hoe het staat in je eigen huis. Met de nieuwe app van Bison, Wand&Klaar Proefbehangen, kan dat. Deze ‘digitale behanglijm’ maakt behangen nog makkelijker en biedt ook nog eens heel veel inspiratie.

Met Bison Wand&Klaar Proefbehangen kun je behang uitproberen, vóórdat je het hebt gekocht. Staat een subtiel streepjesbehang beter, of durf je een uitgesproken bloemenbehang aan? En staat die geweldige 'houtlook' het beste in de woonkamer, in je slaapkamer of bij de kinderen?

Proefbehangen brengt gemak
Waar je voorheen met stukjes behang of zware behangboeken in de weer was, volstaat nu een tablet. Maak een foto van je muur en ‘lijm’ daarna je muur digitaal in. Kies vervolgens een patroon uit één van de vele collecties en plak het behang op de muur. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto’s of patronen te gebruiken. Omdat het ‘digitale behanglijm’ is, hoeft de kamer niet leeg en kunnen zelfs schilderijen blijven hangen. Met Bison Proefbehangen behang je overal netjes omheen. Een echte uitkomst voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van muurdecoratie.

Vraag vrienden om advies op social media
Kan je zelf niet kiezen? Dan vraag je je vrienden toch om hun mening! Dankzij de koppeling met social media kun je het resultaat meteen delen met vrienden en familie. En heb je een keuze gemaakt, dan volgt via Bison Proefbehangen ook nog eens een handig persoonlijk boodschappenlijstje. Hierop staat de juiste soort en hoeveelheid behanglijm, het aantal behangrollen en welke andere behangproducten je verder nodig hebt. Bovendien krijg je ook nog allerlei handige behangtips van de vakman.

Dé behanghulp van Nederland
Bison Wand&Klaar Proefbehangen is onderdeel van het Bison Wand&Klaar totaalconcept. Naast kant en klare behanglijm, biedt dit concept je alles wat je nodig hebt om te behangen, zoals Afweek&Reiniger, Muurvuller, Behangset, Reparatielijm en Vlekkenspray. De heldere belofte van het Bison Wand&Klaar totaalconcept: eenvoudig zelf hangen van A tot Z.

Download gratis
Bison Proefbehangen is gratis te downloaden voor iOS en Android. Kijk op www.proefbehangen.nl of ga direct naar de App store of Google Play.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist