Beurs Eigen Huis 20-22 maart

Een must voor iedereen met (ver)bouwplannen

De woningbouwsector begint in Nederland weer aan te trekken. Er wordt weer gebouwd, verbouwd, onderhoud gepleegd en gerenoveerd. Tijdens de beurs Eigen Huis kan iedereen met (ver)bouwplannen inspiratie op doen. Van 20 tot en met 22 maart staan verschillende bouwexperts in de Jaarbeurs Utrecht klaar om je te helpen om jouw droomhuis te realiseren.Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan prefab woningen? Door de extreem korte bouwtijd, minder afval en transport en de hoge zuinigheid worden deze huizen steeds populairder. Hetzelfde geldt voor duurzaam bouwen. Steeds meer mensen geven hier de voorkeur aan omdat het gezonder, milieubewuster en energiebesparend is. Op de beurs Eigen Huis is alle kennis aanwezig om je te helpen bij het maken van vaak moeilijke keuzes.

Alle informatie onder één dak
Als jij inspiratie wilt opdoen voor de inrichting van je huis of tuin, ook dan ben je op het goede adres. Naast de aanwezigheid van specialisten zijn er verschillende paviljoenen ingericht die trends en leuke ideeën presenteren. Er is een architecten-, duurzaamheids-, tuin-, kavel-, keuken-, badkamer en sanitair- en droomhuis-interieuradvies paviljoen. Op de beurs Eigen Huis heb je dus echt alle informatie onder één dak.

Meer informatie:
Datum : 20-22 maart 2015
Openingstijden : 10:00-17:00uur

Locatie : Jaarbeurs Utrecht

Entreeprijzen : € 15 p.p. In de voorverkoop is er een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3-12 jaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist