Welkoop vensterbakken

tuin op de vensterbank

De Nederlandse keuken in de 21e eeuw is flink veranderd. Invloeden uit menig land sluipen er langzaam in. Net zo divers als het aantal culturen dus. Basilicum, oregano en peterselie zijn bijvoorbeeld al lang ingeburgerd. Om iedere hobby- tot chefkok aan een ‘21 century proof' kruiden bestand te helpen komen BoerenBond en Welkoop met Vensterbakken.

Het geheim van de kok staat achter het raam. En heeft een luchtje. Op en top trend zijn namelijk verse kruiden. En nieuw in die beweging zijn de Vensterbakken. Lekker robuust en elegant tegelijk bieden de bakken volop ruimte aan de lekkerste kruiden. Knippen en laten groeien. Want die ruimte is er in de bakken. Landelijk van stijl, strak Nederlands ontwerp en grenzeloos lekker. Gevuld met kruiden uit Italië of de Franse Provence. Maar kiezen voor een bak met de meest gebruikte kruiden in Nederland kan ook.

Door het gebruik van, meegeleverd, zaai- en stekgrond blijft de aarde losjes zodat wortelen geen probleem is. Op de meegeleverde infokaarten staat alle benodigde informatie over de gewassen en de speciale ijzeren bordjes geven aan welk kruid welke naam draagt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist