Trendy rozen

veroveren balkon en terras

Heerlijk genieten van de lange zomerdagen. Lekker bezig zijn op het balkon of de tuin. Er is een overvloed aan geuren en kleuren. Rozen horen daarbij. Of het nu een klein trendy roosje is op de tuintafel, een paar leirozen tegen een muurtje of wat rozenstruikjes op stam

Rozen zijn mooi om naar te kijken, lekker om te ruiken en hét symbool voor de romantiek. Heel wat soorten rozen bloeien vanaf mei tot ver in het najaar. Niet verwonderlijk dat rozen al eeuwen favoriet zijn.
Zeker de wat kleinere miniatuur- en patiorozen zijn mooi voor in een pot op het terras. Maar ook de gewone 'tuinrozen' en zelfs klimrozen doen het prima in een pot. Voorwaarde is wel dat de pot waarin ze staan voldoende diep en groot is, want rozenwortels hebben graag wat ruimte.
Zet de rozen op een zonnige plek. Voor een mooie groei en bloei hebben de rozenstruikjes regelmatig water en mest nodig. Mest ze in het groeiseizoen, tot ongeveer augustus, maandelijks bij met een in water oplosbare meststof of strooi in het begin van het seizoen een langzaam werkende meststof in de pot. Verwijder de uitgebloeide bloemen.

Alleen of samen
Eén klein roosje in een trendy pot op de tuintafel is al voldoende om een sfeerplekje te creëren op het balkon of terras. Maar meer kan ook. Maak een echte 'rozentuin' op het balkon of terras door diverse roosjes te combineren: een klein patioroosje op tafel, een roosje of stam of struikroos in een forse pot op de grond en een leiroos tegen een muur of scherm.
Rozen combineren ook goed met andere planten. Rozen samen met vaste planten zorgen voor uitbundigheid en kleur. En een combinatie met kruiden, zoals lavendel en tijm, die ook van een zonnige plek houden ligt ook voor de hand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist