Struikheide

Geeft kleur aan herfst- en winterterras.

Het is weer tijd om heide voor op het balkon of terras aan te schaffen. Want heide is weer 'in'. Het is een mooie, sterke plant, die kleur geeft aan het herfst- en winterterras.

Zeker de nieuwe knopbloeiende struikheide rassen (Calluna vulgaris) zijn goed voor maandenlang kleur, van de herfst tot diep in de winter. Bij de knopbloeiende struikheide gaan de bloemknoppen niet helemaal open. Ze blijven als het ware in de knop steken. Maar ze zijn zeker zo mooi gekleurd als de bloemen die wel opengaan en bloeien minstens acht weken. De 'bloemen' zijn er in rood, roze, wit en roodpaars.

Makkelijke planten
De struikjes zijn bovendien groenblijvend. En dat 'groen' is ook nog eens mooi. Er zijn heidestruikjes met een groene, gele, zilveren of grijze blaadjes. Calluna staat graag in het zonnetje en houdt van zure grond. Bij de tuincentra is speciale heidegrond te koop.

Houd alvast rekening met de winter die voor de deur staat en zet ze in een vorstbestendige pot. Een grote mand met heide voor op de tuintafel of naast de voordeur is natuurlijk ook heel erg mooi.

Struikheide laat zich prima combineren met andere groenblijvende struikjes zoals buxus, hebe, skimmia of vlammende leucothoe's.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist