Soleirolia

Het geheim van slaapkamergeluk

Planten zijn bezig aan een opmars in huis. Het najaar is de periode waarin veel mensen naar tuincentrum of bloemist gaan om een portie gezond groen in huis te halen. Planten zijn sfeervol en dragen bij aan een prettige binnenklimaat in elke leefruimte, zelfs in de slaapkamer. Het geheim van slaapkamergeluk is... slaapkamergeluk.Slaapkamergeluk

Slaapkamergeluk (Soleirolia) is een plant met heel kleine blaadjes. De plant heeft een aaibaar uiterlijk en een romantische uitstraling. De naam ‘slaapkamergeluk' verwijst echter niet naar haar uiterlijk of het directe effect op de bewoners, maar naar de ideale standplaats. Een koele kamer zonder direct zonlicht. Kortom, precies zoals wij, Nederlanders, het klimaat in onze slaapkamer graag hebben.

Sterk en gezond
Het hebben en houden van mooie kamerplanten lijkt voor vele mensen een sprookje. Niets is minder waar. Het is zelfs zeer eenvoudig. Planten, als slaapkamergeluk, hebben uiteraard behoefte aan een beetje water (een of twee keer per week). Om de planten extra gezond en sterk te houden doe je er verstandig aan om tevens Pokon plantenvoeding aan het gietwater toe te voegen. Zo wordt slaapkamergeluk behouden voor een lang en gelukkig leven!

Stylingtip: Een opvallend groen accent in de slaapkamer? Vul een grote schaal met slaapkamergeluk. Leg op bodem wat hydrokorrels en gebruik speciale potgrond voor kamerplanten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist