Plant van de maand juli

Crassula


In juli is Crassula Woonplant van de maand. Een vetplant die je humeur opvrolijkt met uiteenlopende, ronde, blije blaadjes. Hij tovert onmiddellijk een glimlach op

je gezicht. Deze woonplant heeft maar een beetje verzorging nodig en straalt iedere dag volop optimisme.

Showcase 

Er is veel Crassula keuze en iedere soort heeft een eigen uitstraling. De bekendste in de uitgelaten familie zijn Crassula ovata’s. Echte miniboompjes zoals de polvorm ‘Hobbit’ met aparte, steelvormige bladeren. De Crassula ‘Minor’ heeft op zijn beurt stoer, groengrijs blad. En de Crassula ovata ‘Sunset’ knalt met knalrode bladranden.

 

Crassula, de Woonplant van juli neemt met een beetje water genoegen, laat de potgrond tussen de gietbeurten opdrogen. Alle Crassula creaties houden van licht en zon om te kunnen stralen.

Crassula cabaret

Het toppunt van entertainment is Crassula marnieriana ‘Hottentot’. Een geestige plant die graag aan de koele kant staat en jou bij voorkeur op het verkeerde been zet… zie je nu lichtgroene wokkels met franjes of rijke pijpenkrullen… humoristisch Is-ie zeker!

Wil je warrig wit of een rode bol?

Voor een extra uitbundige stemming zorgt super creatieveling Crassula rosularis met springerige stelen en al even spontane, kleine, witte bloemetjes. Een werkelijk spektakel maakt Crassula schmidtii er van. Deze showt in een volmaakt rood ovaal honderden en honderden fijne bloemetjes. Kortom, Crassula, een circusfamilie

pur sang.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist