Plant van de maand december

Cyclaam


De Woonplant van de maand december is Cyclaam. Helemaal hot voor de feestmaand. Met een tikje nostalgie van toen in de meest trendy stijl van nu. Cyclamen geven je een uitbundig én stijlvol gevoel. Het finalefestival van het jaar in decemberbloemen!

Party power

Cyclamen zijn krachtige knolplantjes die op droge bosgrond groeien. Ze komen in het wild voor rondom de Middellandse Zee, in bijvoorbeeld Israël, Klein-Azië en van Noord-Afrika tot Somalië. Ze kenmerken zich door hun enorme levenslust, groei- en bloeikracht. De bloemen verschijnen met drie tot wel tien stuks tegelijkertijd. In talloze tinten wit, lila, roze, paars of rood naar keuze.

Droommaten

Cyclamen bieden ook in formaat reuze keuze. Wil je grootbloemige, midi’s, mini’s of micro’s? De bladeren mogen er ook zeker zijn: ze voelen zijdezacht aan, hebben vaak een fraaie tekening en een purperen onderkant. Overigens zijn de Cyclaamnamen al een feestje op zich. Wat dacht je van je eigen Cyclaam Concerto, Libretto, Miracle

en Super Serie!

Cyclaamspeciaal

Deze lievelingen worden met zorg en aandacht grootgebracht door de kweker in ongeveer een jaar tijd. En, je kunt ook hele speciale soorten tegenkomen. Zoals Cyclamen Laser met geurende bloemen, robijnrode Silverado Scarlet of zuiver witte Cyclamen Silverado White. Latinia heeft van alle Cyclamen bloemen die het meest op vlinders lijken en er zijn ook tweekleurige en gefranjerde Cyclamen.

Deze Woonplant houdt van water maar de knol mag niet nat worden: geef water op een schoteltje. Uitgebloeide bloemen kun je met de hand verwijderen. Kies een schaduwrijk, koel plekje en geef Cyclamen de ruimte. Hou ze uit de volle zon dan blijven ze je lang verbazen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist