Krachtige Kalanchoë

Verrassende vakantieplant

In de zomervakantie wil je het liefst genieten. Op het balkon of terras in eigen land is het uitstekend vertoeven want met een paar simpele ingrepen creëer je je eigen vakantieparadijs. Planten zorgen daarbij voor een sfeervol en ontspannen gevoel. Laat je deze zomer eens verrassen door de Kalanchoë. Deze kamerplant voelt zich namelijk ook prima thuis op balkon of terras. De Kalanchoë is bovendien zo sterk, dat hij haast zonder moeite door blijft bloeien. De krachtige Kalanchoë is daarom de ideale vakantieplant!

Verrassend buiten
De Kalanchoë komt van oorsprong voor in de wilde natuur van Madagaskar en Afrika en groeit voornamelijk in droge savannegebieden. In ons land is de Kalanchoë echter bekend als kamerplant. Maar met de zomerse buitentemperatuur kan de plant ook prima op balkon of terras worden toegepast. Vandaar dat de Kalanchoë ook wel een 'verrassend buiten'-plant wordt genoemd. De plant heeft rond, stevig en glanzend blad waardoor de vele bloemetjes nog beter tot hun recht komen. De Kalanchoë is een kleurrijk type en verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, rood, geel, oranje of paars.

Vakantieplant
De Kalanchoë is een echte vakantieplant die nauwelijks verzorging vraagt. De oersterke vetplant slaat zijn vocht namelijk op in het blad. Het geven van water mag daarom best een keertje vergeten worden! De Kalanchoë bloeit van half mei tot ver in de nazomer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist