kertsboom er uit

kamerplant er in


 

Groene trend

De trend van dit moment is ‘groen’ oftewel een ‘eco-lifestyle’. Dat is te merken aan veel zaken. Zo staan duurzaamheid, milieu en groene energie volop in de aandacht. De bezorgdheid om de natuur maakt dat we die van dichtbij willen ervaren waarbij natuurlijke kleuren en duurzame materialen een must zijn. Daarnaast zijn we op zoek naar een gezonde en rustgevende omgeving.  Kamerplanten passen naadloos in deze trend. Ze zijn puur natuur en leveren een belangrijke bijdrage aan een prettig binnenklimaat in huis.

Groene toppers

Op het moment dat de kerstsfeer uit huis verdwenen is, dient de gelegenheid zich aan om in het interieur aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met kamerplanten. Voor elk interieur en persoonlijke smaak zijn er boeiende planten te vinden. Groot, klein, romantisch, modern, kleurrijk… Bij het tuincentrum vind je een verrassend breed assortiment. Echte toppers van dit moment zijn de (sterk) luchtzuiverende lepelplant (Spathiphyllum), de sfeervolle Areca-palm, de ijzersterke Ficus, de opvallende Alocasia en de ‘getekende’ Calathea.

Groene vingers

Een veel gehoorde uitspraak is “ik heb geen groene vingers”. Alhoewel veel mensen denken dat groene vingers een must zijn om planten in huis te hebben, is het tegenovergestelde waar. De truc is om de eenvoudige aanwijzingen (die op een steker of label staan bij de plant) te lezen en te volgen. Daarnaast zijn er slimme oplossingen om plantenverzorging tot een minimum te beperken. Net als met alle andere goede voornemens is het gewoon een kwestie van doen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist