Arcoflor

In een handomdraai geplaatst


Met een Arcoflor®-paneel als klimplantraster wordt elke kale muur meteen een fleurig decor. Gewoon tegen de muur bevestigen met behulp van de Panofix®-afstandhouders en uw planten krijgen voldoende ruimte en steun om helemaal open te bloeien. Snel en doeltreffend!

 

 

Maar Arcoflor is ook perfect inzetbaar als omheining! De panelen maken immers deel uit van een compleet systeem ontwikkeld door Betafence. Een eenvoudige, degelijke en duurzame oplossing voor uw tuinomheining, voor het afrasteren van uw mooie tuinborders én als betrouwbare afrastering voor de konijnenren.

Alles past perfect in elkaar en het enige wat u nodig hebt, is één enkele schroevendraaier!

Met behulp van de Arcoflor®-beugels worden de groen geplastificeerde panelen bevestigd op de bijpassende versterkte kunststof Bekaclip® P-palen. Zo eenvoudig is dat. Wil u extra stevigheid? Geen probleem met de thermisch verzinkte Ancrofix®-grondankers.

Kijk voor meer informatie op: www.betafence.com

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist