Uw muziek mag best nat worden

Soundcast draadloze outdoor speaker

oundcast is een relatief jong merk wat is ontstaan in 2006. De bedenkers hebben het product / merk bedacht uit pure noodzaak. Men was van mening dat er geen goede apparatuur was om draadloos te gebruiken. Altijd was er wel iets wat piepte en kraakte. Maar dat is nu verleden tijd.
Soundcast is absoluut de best klinkende draadloze speaker! Voor buiten maar ook voor binnen.
Soundcast OCJ420 Outcast junior
ocj420

De best klinkende all-weather portable luidspreker op de markt en in combinatie met de Bluecast module DE BEST KLINKENDE BLUETOOTH OUT-DOOR SPEAKER. Omni-directioneel stereo geluid d.m.v. de 4 speakers in de top unit, je kunt de OCJ420 ook programeren zodat de ene uitsluitend het linker audio kanaal weergeeft en de andere het rechter kanaal. Krachtige 16 cm woofer en een krachtige Li-Ion accupack dat zorgt voor meer dan 10 uur muziek plezier op 1 accu-lading, all-weather proof, robuust. Neem de outcast junior mee aan boord, naar de camping, op het terras [of dit nu in uw tuin is of bij uw favoriete restaurant], naast de Jacuzzi, naar uw BBQ of naar de BBQ bij uw vrienden, naast uw zwembad of gewoon tijdens het klussen in de garage/schuur/zolder, u geniet overal van uw > 60 Watt muziek weergave.


Soundcast ICO420 Outcast
ico420

De ICO420 is de overtreffende trap van de OCJ420. Zelfde speaker opzet qua mid/hoog d.m.v. van 4 speakers die zorgen voor een omni-directionele stereo weergave dit in combinatie met een zeer krachtige 20 cm woofer. Totaal vermogen van de ICO420 is >100Watt continue. De ICO420 is ook in het bezit van een zeer romantische blauwe verlichting d.m.v. LED’s aan de onderkant. De krachtige Li-Ion accu’s zorgen voor >10 uur muziek plezier waar u maar wilt.

Met dank aan Offermans meersen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist