Spectral: Design van buiten

Architectuur van binnen

Design van buiten, architectuur van binnen.

Een genot voor alle zintuigen. Ontworpen voor puristen: het individuele designmeubel Scala SC1655.
Samengesteld door Spectral - voor Samsung‚ s' werelds eerste Curved UHD TV U8500 Het vooraanstaande meubelmerk Spectral, de specialist voor esthetisch en functioneel doordachte tv meubels, geeft Samsung’s nieuwste high-end televisies het mooiste podium zonder zichtbare techniek. 


Speciaal voor Samsung ontwierp Spectral het smart tv meubel Scala SC1655. Op dit designmeubel komt het mooiste Samsung Curved tv beeld volledig tot zijn recht. Het beeld omringt uw zintuigen zonder dat u gehinderd wordt door technische randzaken. De techniek die je niet wilt zien wordt op een slim en doordachte manier in het meubel verborgen.


Het strakke design van de Scala SC1655 sluit perfect aan op de Curved tv’s van Samsung. Inwendig biedt dit Spectral meubel de pasklare ruimte om de hoogwaardig klinkende soundbar HW-750/751, de subwoofer en One Connect Box van Samsung volledig aan het zicht te onttrekken. Vanachter de stofbespannen klep baant de gewenste klankkwaliteit zich ongestoord een weg naar buiten zonder het beeld te verstoren. Scala SC1655 is leverbaar in drie basiskleuren glanzend wit, mat zwart en mat graphit. Individueel Entertainment-meubel van Spectral. Beschikbaar bij uw Samsung dealer. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist