Ruark Audio R7

muziekcentrum voor elk huis

We spraken er al eerder dit jaar over, de Ruark Audio R7. Een audiomeubel in de stijl van de Radiogram uit de 40-er en 50-er jaren maar voorzien van de modernste hedendaagse technologie. De Ruark Audio R7 is zeer fraai afgewerkt met hout en aluminium, kan vrij staan op zijn eigen slanke poten of kan op een meubel geplaatst worden. De R7 voorziet in alle mogelijke bronnen van muziek zoals een CD-speler, een FM/DAB+ radio, Internet Radio, muziekstreamer en een hoogwaardige BlueTooth ontvanger voor het gebruik van bijvoorbeeld Spotify of Deezer. Door zijn digitale en analoge ingangen en USB poort kan ook het geluid van bijvoorbeeld een TV aangesloten worden en uw tablet of smartphone opgeladen worden. Door al deze afspeel- en aansluitmogelijkheden wordt de Ruark Audio R7 het muziekcentrum van elk huis.Prestaties van de Ruark Audio R7
De muzikale prestaties van de R7 vallen nog het meest op. Door zijn breed geplaatste coaxiale luidsprekers is het geluid van de R7 veel grootster dan de afmeting van dit all-in-one systeem doet vermoeden. De woofer aan de onderkant van het meubel in combinatie met de 160W versterker zorgen voor een indrukwekkende bas weergave.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist