Ruark Audio

MR1

Het ontwerpteam van Ruark Audio gelooft dat goede muziekweergave niet alleen voorbehouden moet zijn aan grote, woonkamer vullende hifisystemen. Muziek is voor iedereen en het liefst overal, maar dan wel in een kwaliteit die de meest veeleisende oren doet spitsen. Dat Ruark Audio die kunst volledig onder de knie heeft is met de fraai gelijnde R1, R2i en R4i meer dan bewezen. Ruark Audio’s jongste telg, de Ruark Audio MR1 , gaat nog een stap verder en speelt muziek van alle denkbare bronnen zonder dock of kabel en is leverbaar in mat zwart, mat wit of walnoot.Bovendien geeft Ruark Audio je deze zomer meer kleur met de R1 DAB+ radio met met tien presets en dubbele alarmfunctie met snooze. Naast de drie standaard kleuren – wit, zwart en walnoot – is de Ruark Audio R1 nu ook leverbaar als Limited Edition in een trendy matte Pastel Blue uitvoering met een verkoop adviesprijs van €299. Dus wees er snel bij want niemand weet hoe lang deze zomer duurt.

De Ruark Audio MR1 nader bekeken
Een tablet of smartphone van Apple, Samsung, HTC, of elk ander merk – een PC, laptop of televisie – de Ruark Audio MR1 herkent ze allemaal. Daarmee is het nieuwste product van Ruark Audio misschien wel het meest open-minded muzieksysteem van dit moment. Je koppelt de compacte luidsprekers simpelweg draadloos via BlueTooth. Geen kabels, geen gedoe. Ruarks’ jarenlange ervaring als luidspreker fabrikant zorgt hierbij voor een klank die je volledig verrast. Groots en vol vanuit een luidspreker ter grote van een stapeltje CDs.

Ook als je draadloos wilt genieten van Spotify, Deezer, YouTube, internetradio of je TV, de krachtige versterker in de Ruark Audio MR1 brengt ze moeiteloos tot leven. Dit muzikale wondertje beperkt zich niet tot gebruik binnenshuis, maar gaat dankzij het optionele BatteryPack en de CarryBag graag met je mee naar buiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist