Pioneer DVD-Home Cinema Systeem

5.1-kanaals DCS-222K

Met een nieuw, krachtig DVD-Home Cinema Systeem brengt Pioneer de geluidskwaliteit van een echte bioscoop naar de knusheid van de woonkamer. De 5.1-kanaals DCS-222K met satellietluidsprekers combineert een aantrekkelijke look met een degelijk geluid. Een greep uit zijn troeven : opwaardering tot 1080p, geluid en beeld afspelen en rippen via de USB-poort, flexibele luidsprekeropstelling, en betere surround sound en een hoger volume dankzij de 5 Speaker Modes. Bovendien beschikt het toestel over een opname- en scorefunctie om uw karaokeavonden nog leuker te maken.Wie thuis het echte bioscoopgevoel wil oproepen, kan niet zonder een geavanceerd systeem waarvan de onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. De nieuwe Pioneer is daarom zo fijn afgesteld dat u elke beeld- en geluidsnuance ervaart zoals oorspronkelijk bedoeld.

Entertainment in elk formaat
Nu entertainment in alle vormen, maten en media in onze woonkamers binnenstroomt, is het geruststellend te weten dat het nieuwe Pioneer DVD-Home Cinema Systeem de meest gangbare formaten ondersteunt. De DCS-222K speelt bijna elk schijftype af en is compatibel met DivX, JPEG, mp3 en WMA – ongeacht of uw bestanden op een schijfje of USB-drager staan. Via de mini-jack aan de voorzijde sluit u heel eenvoudig uw draagbare muziekspeler aan. Ook cd's rechtstreeks op een USB-drager rippen in mp3-formaat gaat snel en moeiteloos.

Krachtig en helder surround sound
Pioneer gaat voor niets minder dan een uitstekende geluidskwaliteit en dat is duidelijk te merken. Dankzij de krachtige versterker en interne Dolby Digital-decoder produceert dit systeem een rijk geluidspalet. Bovendien simuleert de 5 Speaker Mode de 5.1 surround sound die een film pas echt tot leven wekt door de surroundkanalen digitaal af te stemmen op het mediatype dat wordt afgespeeld.

De Advanced Sound Retriever-functie verbetert muziekbestanden zoals MP3 en WMA en geeft ze weer in hun oorspronkelijke kwaliteit en diepte.

Aantrekkelijk design
Met zijn elegante, gepolijste trekken staat dit zwarte systeem beeldig naast om het even welke moderne flatscreen-tv. Bovendien spelen de zachte rondingen en strakke lijnen een mooi spel van contrasten. De elegante hoofdeenheid is afgewerkt in een aantrekkelijke zwarte hoogglans, met een subtiel verlichte volumeknop als blikvanger.

Opstelling
Dit nieuwe Home Cinema Systeem voelt zich perfect thuis in elke home-entertainmentomgeving.
De 5.1-kanaals DCS-222K is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige thuisbioscoop die toch subtiel genoeg is voor een kleine ruimte. Het heeft vijf compacte satellietluidsprekers voor de klank vooraan (midden, links en rechts) en de surround sound, plus een subwoofer. Samen hebben ze een vermogen van 38 W x 4 + 75 W x 2 (midden en subwoofer).

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist