Marantz versterkers

PM-14S1 en SA-14S1

Marantz, wereldwijd koploper op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, kondigt met trots de introductie aan van twee nieuwe stereokrachtpatsers: de PM-14S1 geïntegreerde stereoversterker, en de SA-14S1 Super Audio CD-speler. Twee ultramoderne, los te kopen systemen, boordevol kwalitatief hoogwaardige componenten, eersteklas materialen en de allernieuwste snufjes qua schakelontwerp. Het resultaat is een sublieme combinatie die niet alleen een spectaculair en overweldigend gebalanceerd geluid met zeer delicate details voortbrengt, maar ook beschikt over USB-DAC-functionaliteit voor uitzonderlijke veelzijdigheid.


Deze gedenkwaardige introductie staat al vele maanden in de planning. Het feit dat deze kennismaking samenvalt met het diamanten jubileumjaar van Marantz, is uiteraard geen toeval. "Dit historische jaar wilden we vieren met iets echt speciaals," aldus Terry O’Connell, President Sales & Marketing van D&M Europe. "We hebben dan ook besloten onze ontwerpers volledig de vrije hand te laten bij het creëren van een ronduit sensationele, sublieme nieuwe 14-serie. Met een resultaat om trots op te zijn! De laatste keer dat we een 14-serie hebben geproduceerd, was in de vorige eeuw. Wat een fantastische manier om zestig jaar pure toewijding te vieren."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist