Marantz thuisbioscoop

Update DTS:X

Marantz, een marktleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, heeft zojuist aangekondigd kosteloos een DTS:X-update aan te bieden voor vier netwerk-AV-componenten uit zijn productlijn van thuisbioscopen van dit jaar. De SR7010 en SR6010 AV-receivers alsmede de AV8802A (AV8802) en de AV7702mkII voorversterkers zijn reeds voorzien van de modernste audio- en videoverwerkingstechnologie, draadloze aansluitopties en optimaal gebruiksgemak. Nu komt Marantz zijn belofte na en kunnen de DTS:X-geschikte apparaten worden geüpgraded met volledige DTS:X-functionaliteit, waardoor een DTS:X-opstelling met 9.2 of zelfs 11.2 kanalen en Audyssey-equalisatie mogelijk is, voor een alomvattende thuisbioscoopervaring.DTS:X biedt oprecht meeslepende entertainmentervaringen in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend weer te geven dat de soundstage voor entertainment rijker is dan ooit tevoren. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden - voor, achter, boven en naast het publiek - waardoor de geluidstechnici de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren voor een ongelooflijk meeslepende ervaring.

De firmware-update voor de AV8802(A) is beschikbaar vanaf 4 februari. Voor de overige drie modellen wordt deze geleverd vanaf 3 maart. Als de AV-componenten verbonden zijn met internet, geven ze een updatewaarschuwing zodra de firmware beschikbaar is. De definitieve data zijn tot de definitieve lancering onder voorbehoud. Als een gebruiker de functie "Automatic Update" op zijn of haar AVR heeft uitgeschakeld, moet hij of zij de beschikbaarheidsdata handmatig checken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist