Marantz hifi

nieuwe losse componenten

In een wereld waarin steeds meer mogelijkheden in apparatuur wordt ingebouwd terwijl deze ook nog eens steedscompacter worden, introduceert Marantz een nieuwe lijn van losse AV-componenten. Waarom? Fysieke separatie
om de best mogelijke prestaties te kunnen leveren.De nieuwe Marantz losse AV-componenten lijn - de AV7005 multikanaals-voorversterker en MM7055 en MM7025 eindversterkers - schuwt de trend van technologische integratie puur voorhet brengen van de allerbeste prestaties.Het brein van de AV7005 met netwerk functionaliteit is een Analog Devices Sharc 32-bit processor die zowel Audyssey DSX, EQ equalisatie en MultEQ XT ruimte correctie aankan. Eenmaal ingesteld, worden de signalen ook verder behandeld met de allergrootste zorg - via een Current Feedback circuit dat is uitgerust met Marantz's eigen HDAM modules - voordat ze naar de XLR of cinch uitgangen worden gestuurd.

De AV7005 is voorzien van zes, 3D geschikte HDMI 1.4 ingangen waarvan er één is geplaatst aan de voorzijde achter de front-klep waar ook de direct digitale iPod/iPhone USB-ingang en een tweede display te vinden is. Op de achterzijde is er een DLNA1.5 gecertificeerde netwerk connectie voor muziek vanaf je PC, Internet radio of Napster en Last.fm. De AV7005 is tevens voorzien van een hoogwaardige Phono-voorversterker.

Om te onderstrepen dat de AV7005 een state-of-the art multikanaals voorversterker is, is hij één van de eerste producten is die AirPlay geschikt gemaakt kan worden via een software upgrade die in oktober/november beschikbaar is. Deze functionaliteit geeft gebruikers de mogelijkheid audio te streamen vanaf hun eigen iTunes muziekcollectie naar de Marantz componenten met de druk op één knop.
 
De AV7005 is verder voorzien van een nieuwe grafische gebruikers interface (GUI) die de installatie en dagelijkse bediening nog eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Er is zelfs een Marantz Wizz App die volledige bediening geeft vanaf Apple touch screen apparaten. De vijf-kanaals MM7055 voorziet in de benodigde kracht. Gebaseerd op de technologie van de veel duurdere acht-kanaals MM8003, zelfs gebruikmakend van hetzelfde chassis, levert de
MM7055 een krachtige 140W door elk van zijn kanalen. Diegenen die op zoek zijn om hun surround systeem uit te breiden hoeven niet verder te kijken dan naar de MM7025, dat ook 140W over elk van zijn twee kanalen levert. Beide eindversterkers zijn uitermate geschikt voor DTS Master Audio en Dolby True HD formaten doordat ze gebruik maken van de Current Feedback technologie die een ultra-brede brandbreedte biedt. Beide eindversterkers zijn  oorzien van XLR en Cinch ingangen, DC-Triggers en een Marantz remote bus voor bediening via afstandbediening.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist