Loewe

Individual Sound Projector


Thuis genieten van films met audio in bioscoopkwaliteit? De Loewe Individual Sound Projector biedt unieke 5.1 surround sound vanuit één enkel apparaat. Deze complete audiocomponent bepaalt automatisch de optimale geluidsinstellingen bij films en tv-programma’s. Dit doet de Individual Sound Projector door de afmetingen en akoestiek van de ruimte te scannen en de audio-instellingen daarop aan te passen. Bovendien richt het systeem de geluidsgolven direct of via reflectie exact op de tv-kijkers. Een optimale geluidsbelevenis is het resultaat.

Waar vroeger verschillende speakers nodig waren voor surround sound, zorgt de Individual Sound Projector met een enkele component voor audio in bioscoopkwaliteit. Vliegende objecten en abrupte bewegingen in tv-beelden lijken van verschillende kanten te komen. Film- en tv-liefhebbers voelen zich daardoor het middelpunt van de actie. Dit alles zonder extra luidsprekers en kabels.

De Individual Sound Projector bepaalt volledig automatisch het optimale kwaliteitsniveau voor elke ruimte. Geïntegreerde Cinema-programma’s zorgen voor een kraakheldere audioweergave. Maar tv-kijkers kunnen ook hun persoonlijke voorkeuren instellen. De geluidseffecten zijn tot in de details bij te stellen, waardoor iedereen kan genieten van zijn of haar persoonlijke ultieme geluidsweergave. Ook wat betreft bediening levert de Individual Sound Projector topkwaliteit. Met de afstandsbediening van Loewe-tv’s is de audiocomponent tot in de puntjes te besturen.

De Loewe Sound Projector is te monteren aan de wand of het plafond, maar is ook staand op de grond of in een rack te plaatsen. De geavanceerde audiocomponent kan gecombineerd worden met de stijlvolle en handige Floor Stand 5. Uiteraard is de Individual Sound Projector eenvoudig te koppelen aan alle Loewe-tv’s – zoals de nieuwe televisietoestellen van de Individual Compose-lijn. De behuizing van het geluidssysteem] is verkrijgbaar in platina en antraciet.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist