Loewe Connect UHD

flexibele all-rounder

De gloednieuwe Loewe Connect UHD is een flexibele all-rounder die u en uw gezin dag na dag het ene gezellige televisiemoment na het andere bezorgt. Het toestel heeft een ingebouwde harde schijf van 1 TB waarop u programma’s, films en series kunt opnemen die u via streaming zelfs kunt bekijken op een ander scherm. Deze functie heet Loewe Smart tv2move1. Ook kunt u via een app (Loewe Smart Assist App) programma’s opnemen wanneer u onderweg bent. Het enige wat u hoeft te doen, is het programma van uw keuze in te stellen en uw televisie doet de rest. De Loewe Connect UHD heeft het allemaal, en neem dat gerust letterlijk.

Wat de beeldkwaliteit betreft, kunt u niet beter zitten dan voor de Loewe Connect UHD. Dit toestel is uitgerust met de Ultra HD-technolgie, ook wel 4K genoemd. Een beeldtechnologie met een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels. Dat is een resolutie die vier keer hoger is dan Full-HD displays (1.920 x 1.080). U krijgt dus een perfect natuurlijke beeldindruk met diepe, scherpe details en toch frisse, levendige kleuren. Door de Loewe Scalingtechnologie worden zelfs Full-HD-beelden opvallend beter weergegeven. Via innovatieve aansluitingen zoals HDMI 2.0, HDCP, HEVC 265 en USB 3.0 worden beelden van externe
mediaspelers in ultrahoge resolutie weergegeven.

Bij groots beeld hoort groots geluid. En laat dat nu Loewe’s sterkte zijn. Ondanks het kleinere geluidsoppervlak is dit toestel uitgerust met 4 echte luidsprekers (goed voor 80 watt muziekvermogen). Deze zijn voorzien van de modernste technologieën op de markt van Amerikaans audiospecialist SOEN©. Dankzij een geïntegreerde SOEN Speaker Box beleeft u steeds een authentieke geluidservaring met een superieure kwaliteit. Een externe soundbar hoeft u niet meer aan te schaffen want die is reeds geïntegreerd. De eveneens geïntegreerde A/V receiver met 5.1 HD Decoder, Dolby TrueHD en dts HD laat u toe om uw eigen, op maat gemaakte Home Cinema-systeem te creëren van 2.1 tot 7.4.

Met het Assist Media-besturingssysteem is het mogelijk om het startscherm van uw televisie in te stellen net zoals dat van een smartphone met herkenbare pictogrammen: tv-zenders, radiozenders, films die u hebt opgenomen, fotomappen op uw computer, websites, applicaties en meer. Een andere unieke, nieuwe functie is Loewe Multi Recording. Met de Loewe Connect UHD is het mogelijk om twee zenders tegelijk op te nemen. Beter nog, u kunt tijdens het opnemen zelfs naar een andere tv-opname of derde1 kanaal kijken, rechtsreeks en in HD. Naast een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit bewijzen ook zijn looks dat het hier om een topproduct gaat. Het aluminium frame en de ongeëvenaarde afwerkingsgraad - 360° rond - maken van Loewe Connect UHD een echt meesterstuk dat een centraal plaatsje in de woonkamer meer dan waard is. De aansluitingen en kabels zijn handig weggewerkt zodat het tijdloze, elegante ontwerp nog beter tot zijn recht komt.

Made in Germany, dat ziet u, voelt u en hoort u. Ten slotte pakt Loewe de lange laadtijd bij het opstarten aan. Televisies vandaag kunnen een pak meer dan vroeger. Daarom hebben ze bij het opstarten tijd nodig om alle instellingen in te laden. Dankzij de Quick Start up-modus slaat u deze stap over en kunt u uw toestel supersnel opstarten vanuit stand-by. De Loewe Connect UHD is verkrijgbaar in zwart, chroomzilver, cappuccino en petroleumblauw in de eldschermgroottes 40, 48 en 55. Wenst u na verloop van tijd eens van kleur te veranderen? Dat kan. Met de apart verkrijgbare color kits geeft u uw toestel een nieuwe look in slechts 5 minuten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist