Loewe 3D televisie

Perfect in de derde dimensie

Steeds vaker behoort ook driedimensionale televisie tot het fascinerende Home Entertainment. Zo groeit het aanbod 3D Blu-ray disks continu. Bovendien zullen nog dit jaar steeds meer TV-zenders in toenemende mate 3D-content gaan uitzenden. De Duitse producent Loewe introduceert met de televisielijn Individual op het juiste moment de passende technologie en verrijkt deze met een extra dimensie. Loewe richt zich bij de nieuwe Individual Compose 3D-televisies van 40, 46 en 55 inch op de Full-HD LCD technologie met led-backlight en 400Hz beeldperformance. Deze displays zijn met hun lichtsterkte en hoge beeldwisselfrequentie perfect geschikt voor de weergave van 3Dcontent.
Uiteraard kunnen deze televisies zoals gebruikelijk ook 2D in de hoogste kwaliteit weergeven. Bovendien zijn ze zelfs in staat om tweedimensionale uitzendingen te converteren naar 3D. Hoogwaardige algoritmes staan garant voor een indrukwekkend beeld. Als extra signaalbron is bovendien de nieuwe 3D-compatibele Blu-ray Player Loewe BluTechVision 3D beschikbaar. In combinatie met de Individual Sound Projector voor echt 7.1 ruimtelijk geluid uit één enkele component staat dit garant voor een perfecte Home Entertainment-belevenis. Het gehele systeem wordt bediend met één enkele afstandsbediening.Loewe 3D-systeem

Met de nieuwe Loewe Individual-televisies is iedere klant optimaal voorbereid op het groeiende driedimensionale aanbod. En zo functioneert de Loewe 3D-technologie: het beeldscherm van de televisie toont in de allersnelste beeldwisseling een beeld voor het linker- en het rechteroog. Een geïntegreerde infraroodzender stuurt de Loewe Active Glasses 3D-bril aan, die op de milliseconde nauwkeurig het linker respectievelijk rechter brilglas opent en weer sluit. Deze zogenaamde shutter-brillen bieden op dit moment de beste 3D-beleving en laten door het afwisselend afschermen van de ogen het driedimensionale beeld pas in het hoofd van de toeschouwer ontstaan. De synchronisatie van de bril met de televisie geschiedt via een infraroodzender. De zender is onopvallend  geïntegreerd in het kenmerkende „Loewe oog" en harmonieert daarom perfect met het design van de Loewe Individual-televisies.

Minimalistisch design, hoogwaardige materialen en een spectaculaire aanblik van alle kanten: daar staat Loewe voor. Het contrastfilterscherm, dat gemaakt is van hoogwaardig glas, verhoogt niet alleen het kijkgenot maar draagt er vooral aan bij om van de Loewe Individual 3D-televisie een designproduct te maken dat tijdloos fascineert. Het opvallende design van de Individual-lijn is onder andere al bekroond met de felbegeerde iF gold award 2011.
De in de televisie geïntegreerde hardeschijfrecorder Loewe DR+ heeft een bijzondere uitbreiding gekregen: ook 3D-content kan daarmee – op voorwaarde dat de contentaanbieder opnames toestaat - gemakkelijk worden opgenomen en weergegeven of zelfs worden gestreamd naar een andere 3D-compatibele Loewe televisie via WLAN, LAN of Powerline. De capaciteit bedraagt 500 GB.

Het Loewe 3D Home Entertainment-systeem wordt optimaal gecomplementeerd door de Blu-ray Player Loewe BluTechVision 3D. Dit is de perfecte bron voor een spectaculaire bioscoopbeleving thuis. Met maximale precisie stuurt hij de gegevens van een 3D Blu-ray disc naar het beeldscherm van de Loewe Individual Compose-televisies. Uiteraard is de Loewe BluTechVision 3D ook geschikt voor alle andere formaten, zoals CD, DVD en 2D Blu-ray. Desgewenst roept hij per LAN ook extra informatie over de betreffende film van het internet op.

Het Loewe Individual 3D-systeem wordt bijzonder elegant als men de randapparatuur, zoals bijv. de Individual Sound Projector en de Loewe Subwoofer, integreert in het hoogwaardig afgewerkte Loewe Rack 165.45 SP. Hierin kunnen de Loewe Active Glasses 3D na gebruik ook veilig worden opgeborgen en heeft u ze steeds bij de hand. Met de afstandsbediening Loewe Assist Multi-Control of de optioneel verkrijgbare Loewe Assist Media kunt u het complete systeem gemakkelijk met één hand bedienen.

Loewe MediaNet en Loewe MediaText
Uiteraard zijn alle Individual Compose 3D-televisies uitgerust met het Loewe MediaPortal. Het maakt de gemakkelijke toegang tot heel veel media in het thuisnetwerk mogelijk, zoals bijv. digitale radiozenders, foto-, muziek- en videobestanden op externe harde schijven en via Loewe MediaNet tot de wereld van het internet. Geen enkele fabrikant biedt op dit moment meer Europese content dan Loewe. Dankzij de geïntegreerde browser kan bovendien comfortabel gebruik worden gemaakt van het oneindige aanbod op internet. Eveneens geïntegreerd is het nieuwe, toekomstgerichte Loewe MediaText volgens de HbbTV-standaard. Via internet zijn na één enkele druk op de rode knop van de Loewe Assist afstandsbediening bij bijv. ARD, ZDF en Arte heel veel begeleidende programmaservices beschikbaar. Loewe is een van de eerste producenten die zijn televisies compatibel heeft gemaakt voor de Teletekst van de toekomst. De nieuwe Loewe Individual Compose 3D-televisies behoren daarmee tot de meest veelzijdige 3D Flat-TV's van de branche.

Home Entertainment in de derde dimensie
Vanzelfsprekend passen de nieuwe en intuïtief te bedienen 3D-producten ook optimaal bij de bestaande Loewe-systeemwereld. Dat betekent: rijke variatie in individualiseringsmogelijkheden, opstellingsconcepten en soundopties tot maar liefst 7.1 Surround-Sound voor een filmbeleving zoals in de bioscoop. De marktintroductie van de Individual Compose 3D-televisies start met een toestel van 46 inch. Aansluitend zullen opeenvolgend de Individual 40 en Individual 55 Compose 3D volgen. De Loewe 3D Flat- TV's zijn leverbaar in de kleuren Wit Hoogglans, Aluminium Zwart en Aluminium Zilver. Het uitwisselbare inlegwerk kan bovendien - in overeenstemming met de persoonlijke
kleurwensen – naar eigen inzicht worden vormgegeven. Met de introductie van de 3Dtechnologie en de continue verdere ontwikkeling van weergavemethodes en uitrustingsvarianten staat Loewe garant voor het perfecte samenspel van  excellent design en de allermodernste techniek.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist