Harman Kardon multimediasysteem

SoundSticks ® III

Voor de 10de verjaardag van zijn paradepaardje, lanceert Harman Kardon de SoundSticks III, waardige opvolger van de SoundSticks® II die deel uitmaakt van de permanente collectie van het ‘Museum of Modern Art' in New York (MoMA). De SoundSticks® III is de derde vernieuwde uitgave van het uitzonderlijk accoustisch multimediasysteem met futuristische vormen dat de kenmerkende waarden van Harman Kardon draagt. Een symbool van de hedendaagse kunst, voor het grootste plezier van de ogen... én de oren!

Meer design en meer geluid
Na het succes van de SoundSticks® II, gelanceerd in 2004 en wereldwijd enthousiast onthaald door vakpers en beroemde designers, is besloten voor de ontwikkeling van een vernieuwde versie van het multimediasysteem. Als trendzetter bouwt Harman Kardon voort op een traditie van kwaliteit en vernieuwend design, kenmerkend voor deze reeds wereldberoemde lijn. De SoundSticks® III is rechstreeks geïnspireerd op het futiristische en innoverende design van zijn voorganger en is een modern kunstwerk door de eenvoud in vormen en de doorzichtigheid van de gebruikte materialen.

Harman Kardon mengt stijlvol design met uitzonderlijke geluidsvereisten. De kwaliteit van de akkoestiek staat centraal in dit nieuwe systeem. De SoundSticks® III beschikt over een versterker van 2 x 10 watts specifiek voorzien van de geluidsversterking van twee satellieten. De « subwoofer » is voorzien van een geluidsversterking van 20 Watts voor een waargetrouwe reproductie van de basfrequencies en een uiterst precies geluid dat een hele kamer vult.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist