Draadloze hoofdtelefoons

Walke gebruik je tijdens het sporten

 

Draadloze hoofdtelefoons worden steeds populairder, maar welke kan je nu het beste gebruiken voor het sporten?

Er zijn 4 belangrijke eigenschappen die een bluetooth hoofdtelefoon zeker moet hebben en dat zijn:
1 Goed geluid
2 Draafcomfort, ze moeten lekker zitten en niet uitvallen tijdens het sporten
3 Makkelijk bedienbaar
4 Draadloos

Bij het sporten is het wel aan te raden om oordopjes met een oorhaak te gebruiken voor extra stevigheid maar tegenwoordig wordt er steeds beter nagedacht over de stevigheid en worden veel oordopjes zonder oorhaak geleverd met verschillende formaten zodat ze altijd stevig in je oor zitten.

De meeste hoofdtelefoons die worden gebruikt tijdens het sporten zijn in-ear bluetooth oordopjes omdat ze vaak steviger zitten dan een on/overear hoofdtelefoon terwijl de geluidskwaliteit tegenwoordig bijna op het zelfde niveau zit.

Waar moet je rekening mee houden?
Mocht je intensief met oordopjes gaan sporten is het wel handig als ze spatwater dicht zijn voor onder andere regen en het transpireren tijdens het sporten. Ook is de batterij duur natuurlijk belangrijk want er zijn oordopjes die 2 uur tot 9 uur meegaan en worden vaak geleverd met een oplaadcase voor een langere batterij duur.

Volume
Terug spoelen (en ook echt een nummer terug gaan) kan ook maar dat gebruik ik niet veel, de pauze functie kan wel handig zijn als je even met iemand wilt praten (tijdens een wedstrijd/ hardloopevenement). Ook de volumeregeling op de hoofdtelefoon bewijst zijn nut als ik een stuk langs de snelweg loop, op het fietspad uiteraard.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.hrdlpn.nl/bluetooth-hoofdtelefoon/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist