Denon muzieksystemen

D-M39

Denon, een van 's werelds belangrijkste producenten van home entertainment-producten van topkwaliteit, lanceerde onlangs de D-M39 waarmee het bedrijf de successen van de alom geroemde voorlopers in deze reeks voortzet. Nu nog meer Denon met slechts beperkte ruimte: dit muzieksysteem is almaar verder ontwikkeld  om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse audioliefhebber. Als meest opvallende pluspunt is de D-M39 voorzien van een optische digitale ingang voor verbinding met digitale apparatuur, zoals de Apple AirPort Express, een tv of settopbox, met als gevolg een verhoogde audiokwaliteit op je flatscreen of welk apparaat dan ook. Naast het verbluffende stereogeluid biedt dit nieuwste geavanceerde model een digitaal overgedragen afspeelfunctie voor de iPhone/iPod/iPad via een USB-aansluiting aan de voorzijde waarop uiteraard ook ieder willekeurig ander USB-audioapparaat kan worden aangesloten.

Dankzij het compacte design van de D-M39 met zijn 210 mm breedte en slechts 310 mm diepte kan het systeem eenvoudig op een boekenplank of in een slaapkamer of kantoor aan huis worden opgesteld. Het prachtige geluid en de stijlvolle look van dit eersteklas audiosysteem – bestaande uit de RCD-M39 cd-receiver en SC-M39 luidsprekerset – zorgen voor een soepele integratie in het dagelijks leven van de gebruiker. Denons populaire M-reeks biedt superieure audiokwaliteit op basis van het vertrouwde "Simple & Straight" concept. De audiocircuits zijn ongecompliceerd, de signaalpaden kort en eventuele negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn tot een minimum beperkt. Het schakelontwerp en de constructie van het chassis staan garant voor een detailgetrouwe weergave van de oorspronkelijke uitvoering.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist