Boston Acoustics luidsprekers

M-serie

Boston Acoustics, een wereldbefaamde fabrikant van luidsprekers van hoge kwaliteit, introduceert vandaag de m-serie, een compleet nieuwe lijn van hoogwaardige luidsprekers met een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een sterke visuele aantrekkingskracht. Afgelopen jaar werd de a-serie van Boston Acoustics al door de critici ontvangen als een nieuwe norm binnen het topsegment. De recent ontwikkelde m-serie staat op het punt een nieuwe norm te stellen in het middelste prijssegment met de luxe van hoge kwaliteit en verfijnd geluid voor prachtig zuiver geluid zowel via 2 kanalen als via grote home theatres.

De eerste groep modellen van de m-serie luidsprekers bevat twee vloerstaande 3-weg luidsprekers, het paradepaardje de M350 met niet minder dan vier 5¼” (13,3 cm) woofers en een 4” (11,4 cm) middengebied (€ 1.299), de iets kleinere M340 met vier 4” (11,4 cm) woofers (€ 999) en een 2-weg boekenplankmodel de M25 met één 5¼” (13,3 cm) woofer (€ 399). Dankzij de constructie met vier woofers kon de kast slank en elegant worden gehouden, zodat hij in een moderne leefomgeving past en tegelijkertijd bastonen met een hoge kwaliteit kan leveren. Alle modellen van de m-serie maken gebruik van de Extended Wide Bandwidth (EWB) tweeter van de tweede generatie en zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door ervaren technici en muziekliefhebbers afkomstig van niet minder dan drie continenten, wat tot unieke ontwerpen en technologieën heeft geleid.

De m-serie luidsprekers is ontwikkeld voor levering van een buitengewoon nauwkeurige en natuurlijke geluidsweergave vanuit een esthetisch aangenaam ontwerp. Ieder product uit de m-serie is specifiek ontwikkeld voor het leveren van uitstekende akoestische resultaten voor de bedoelde toepassing. Opvallend is dat de M350, M340 en M25 gebruik maken van de Extended Wide Bandwidth (EWB) tweeter en de Boston Acoustics Lo-Q™ kastconstructie voor zuivere geluidsweergave en minimale interferentie vanuit de kast. Bovendien leidt de symmetrische massa op de driver voor het middenbereik (M350 & M340) tot een zeer lineaire frequentierespons en dit vermindert de storing aanzienlijk. Beiden worden zeer gewaardeerd in het middengebied dat het belangrijkste deel van de zang of de fundamentele frequenties en eerste harmonieën van akoestische instrumenten weergeeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist