Bose speakers

multimedia luidsprekersysteem


Eindelijk heeft u dan die nieuwe supercomputer gekocht uitgerust met alle moderne functies: een gigantische vaste schijf, indrukwekkend veel intern geheugen, een 24-inch breedbeeldmonitor en uiteraard een supersnelle videokaart voor verbluffend mooie graphics.

Maar gebruikt u voor al dat multimediageweld eigenlijk wel een goed luidsprekersysteem?

U wilt uiteraard luidsprekers die de topprestaties van uw computer laten doorklinken, maar niet uw hele bureau innemen. Dan zijn onze computerluidsprekers echt iets voor u: deze topluidsprekers zorgen voor een fenomenale weergave van het geluid van uw computer en ze zijn leverbaar in configuraties die perfect zijn afgestemd op uw entertainmentwensen.

 

Een driedelig systeem is een uitstekende oplossing als u wilt genieten van geweldig geluid, maar uw bureau niet wilt volzetten met luidsprekers. De basmodule, die u onopvallend onder uw bureau plaatst, zorgt voor de rijke, diepe bastonen en effecten die u het geluid laten voelen. De hoge en middentonen worden verzorgd door de compacte luidsprekers. Zo geniet u van een volledige geluidsoplossing die nauwelijks ruimte inneemt.

Maar als u ook graag games speelt of films kijkt op uw computer, heeft u luidsprekers nodig die het 5.1-surroundgeluid van videogames en de meeste dvd's kunnen weergeven. Gewoonlijk heeft u hiervoor vijf luidsprekers nodig - waarvan twee achter u - waardoor u nog minder ruimte overhoudt op uw bureau.

 

Dankzij de in de VS gepatenteerde technologie van Bose in het COMPANION® 5 luidsprekersysteem heeft u hier echter geen last van. Het systeem 'leest' de binnenkomende informatie van de vijf kanalen en via de speciaal ontworpen luidsprekers wordt geluid geproduceerd dat afkomstig lijkt van plaatsen waar helemaal geen luidsprekers staan.

Zo zit u altijd midden in de actie met een spectaculair breed geluidsveld uit slechts twee bureauluidsprekers en een compacte ACOUSTIMASS®-module.

 

Laptopgebruikers zijn maar al te bekend met de beperkingen van de ingebouwde luidsprekers. Beter geluid mag echter niet ten koste gaan van de mobiliteit waardoor een tweeluidsprekersysteem altijd compact van formaat moet zijn. De oplossing voor compact kwaliteitsgeluid is niet eenvoudig, want hoe kun je met slechts twee computerluidsprekers lage tonen en geluidseffecten overtuigend weergeven?

 

De BOSE® Computer MusicMonitor™ geeft een elegant antwoord op deze vraag dankzij de dubbele, interne, overstaande radiators (luidsprekerconussen zonder magneet of spreekspoel) en de actieve driver in elke luidspreker. De driver laat de passieve radiators trillen zodat diepe tonen kunnen worden weergegeven met een zeer compacte luidspreker.

Daarnaast zorgen de kwalitatief hoogwaardige transducers met compacte, krachtige neodymium-ijzer-boron-magneten, de uiterst efficiënte versterkertechnologie en de digitale signaalverwerkingstechnologie van Bose ervoor dat de BOSE® Computer MusicMonitor™ geluidsprestaties levert die u normaal alleen zou verwachten van een veel groter systeem.

 

Computers worden steeds sneller en krachtiger en kunnen uiterst geavanceerde multimedia-inhoud verwerken. Dankzij moderne technologieën kunt u nu uiterst compacte luidsprekers gebruiken voor een spectaculaire geluidsweergave voor films, muziek en games.


Kijk voor meer informatie op: www.bose.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist