Bose soundbarsystemen

Lifestyle 135 en CineMate 1 SR

Bose introduceert zijn eerste soundbarsystemen: het Lifestyle® 135 home entertainment-systeem en het CineMate® 1 SR digitaal home cinema-luidsprekersysteem. Beide systemen zetten een nieuwe norm wat betreft plaatsingsvrijheid en audioprestaties, beschikken over het onmiskenbare home cinema-geluid uit één luidspreker en een nieuwe draadloze Acoustimass®-module.Het Lifestyle 135-systeem is voorzien van een mediaconsole voor aansluiting van zes HD-bronnen (vier HDMI-ingangen), een ingebouwde AM/FM-tuner en een docking-station voor iPod of iPhone. Het CineMate 1 SR-systeem kan met één kabel rechtstreeks op een televisie worden aangesloten. Beide systemen worden geleverd met een programmeerbare afstandsbediening voor bediening van het systeem en vrijwel elke andere aangesloten bron, van Blu-ray-speler tot kabel-/satellietontvanger.

"De meeste conventionele soundbars zijn groot en lastig te plaatsen of dun, maar zonder levensecht geluid," aldus Doug Lankford van Bose. "De overtuigende audio-ervaring van het nieuwe Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem is opmerkelijk bij een dergelijk compacte vormgeving – of je nu films kijkt, games speelt of naar muziek luistert."

PhaseGuide®-technologie: ruimtelijk geluid uit slechts één luidspreker
Beide systemen vertegenwoordigen de eerste Bose-luidsprekers die zijn uitgerust met PhaseGuide-geluidsradiatortechnologie. Deze techniek is voor het eerst toegepast in VideoWave, het revolutionaire systeem van Bose waarbij een compleet home cinema-systeem is geïntegreerd in een HD-beeldscherm. In combinatie met de TrueSpace digitale signaalverwerking biedt de PhaseGuide-technologie een nieuwe luisterervaring waarbij geluid lijkt te komen van plaatsen waar geen luidsprekers staan. Toch is hiervoor maar één soundbar-luidspreker nodig die slechts 6,1 cm hoog, 93,5 cm breed en 12,4 cm diep is.

De nieuwe Acoustimass-module produceert de rijke bastonen die bijdragen aan de home cinema-ervaring. De module is compacter dan eerdere modellen en kan dankzij de draadloze verbinding volledig uit het zicht worden geplaatst.

Installeer de soundbar horizontaal of verticaal
In tegenstelling tot bestaande systemen bieden het Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem gebruikers vrijheid bij plaatsing. De systemen kunnen namelijk in twee standen in de buurt van de televisie worden geplaatst, zonder dat dit afbreuk doet aan het geluid.

De FlexMount™ automatische plaatsingscompensatie van Bose stelt automatisch vast of de luidspreker horizontaal op bijvoorbeeld een tafel staat of verticaal aan een wand is gemonteerd. Vervolgens wordt het geluid automatisch aangepast, waardoor beide opties ruimtelijk en natuurlijk geluid garanderen.

Daarnaast biedt het Bose ADAPTiQ® audiocalibratiesysteem nog een extra garantie: het geluid van het systeem wordt in elke ruimte optimaal weergegeven. Het systeem analyseert namelijk eerst de ruimte waarin het staat en stemt vervolgens het geluid af op de unieke akoestische eigenschappen, zoals de afmetingen, vorm en zelfs inrichting van de ruimte.

Bose Unify®-technologie: integraal onderdeel van het Lifestyle® 135-systeem
De mediaconsole van het Lifestyle 135-systeem is het centrale aansluitpunt voor alle home entertainment-bronnen. Het exclusieve Bose Unify intelligente integratiesysteem zorgt ervoor dat het aansluiten van apparaten zo goed als foutloos verloopt. Gebruikers worden volledig begeleid met duidelijke, eenvoudig te volgen aanwijzingen op het televisiescherm. Het resultaat is een systeem dat zo eenvoudig te bedienen is dat je de handleiding eigenlijk niet nodig hebt.

Bose home cinema-systemen
Met de introductie van het Lifestyle 135- en CineMate 1 SR-systeem biedt Bose naast 5.1 en 2.1-systemen ook 1.1 systemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist