Bose DVD home entertainment

3 2 1 series III


Het 3·2·1® GSXL DVD home entertainment-systeem van Bose is een volledige en eenvoudige manier om van muziek en films te genieten met minder apparatuur. Twee GEMSTONE®-luidsprekerarrays en een uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS® module brengen u de sensatie van bioscoopervaring dat het geluid van traditionele systemen met vijf luidsprekers benadert. Maar hier is het verschil: U hebt geen wirwar van kabels.

 

De 3·2·1® GSXL is onze trots op het gebied van de 3·2·1®-systemen en is uitgerust met het intelligente weergavesysteem uMusic®, een noviteit van Bose die het luisteren naar uw muziek verzameling nog aangenamer maakt. 
Daarnaast bevat het 3·2·1® GSXL-systeem nu ook een zorgvuldig samengestelde muziekverzameling van 321 nummers, opgedeeld in drie handige categorieën voor verschillende gelegenheden en stemmingen.
Een eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening waarmee u met één druk op de toets toegang hebt tot al uw opgeslagen muziek en waarmee u ook de meeste entertainmentapparatuur die verbonden is met uw systeem kunt bedienen. 


De sensatie van home cinema... Nu met een revolutionaire benadering voor muziekweergave. Het nieuwe 3·2·1® GSXL-systeem is de complete entertainmentoplossing voor het hele gezin.

 

Home cinema is nu zeer eenvoudig.

De sensatie van een home cinema-ervaring. De eenvoud van minder luidsprekers en kabels. Al deze voordelen komen samen in het 3·2·1® GSXL DVD-systeem. Twee compacte GEMSTONE® luidsprekerarrays staan naast uw televisie, maar produceren realistische effecten die u zou verwachten van achterluidsprekers. Een verborgen ACOUSTIMASS®-module levert de lage tonen terwijl deze onopvallend in een hoek staat, of misschien helemaal uit het zicht.

Het werkt allemaal samen met de speciale TrueSpace® digitale signaalverwerking om het pure geluid van Bose te produceren dat zich overtuigend door de hele kamer beweegt. Maar zonder achter- of middenluidsprekers en geen wirwar van kabels.

   

Een revolutionaire technologie voor muziekweergave.

Het luisteren naar muziek speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. Daarom hebben we onze 3·2·1® systemen zo ontworpen dat u en uw gezinsleden optimaal kunnen genieten van muziek. Geluid klinkt altijd ruimtelijk, vol, uitgebalanceerd en levensecht , of u nu luistert naar een cd of naar de ingebouwde AM/FM‑-tuner. Elke subtiele overgang in de muziek klinkt exact zoals de muzikant deze bedoeld heeft.En met het nieuwe 3·2·1® GSXL DVD home entertainment-systeem geniet u nóg meer van muziek. De geweldige luisterervaring begint meteen nadat u het 3·2·1® GSXL systeem hebt geïnstalleerd, dankzij de 321 voorgeselecteerde nummers die al zijn opgeslagen in het systeem. Deze zorgvuldig samengestelde muziekverzameling bevat hedendaagse muziek en klasssiekers uit uiteenlopende genres, van rock tot easylistening, voor een opzwepende of kalmerende luisterervaring. De nummers zijn gegroepeerd in drie standaardcategorieën (‘party', ‘hits' en ‘relax') die een perfecte aanvulling vormen op verschillende gelegenheden en stemmingen. Eenvoudig de juiste muziek selecteren voor elke gelegenheid. Nooit meer urenlang playlists samenstellen. En geen storende reclameblokken meer. Maar altijd een waardevolle muziekverzameling met niet alleen tophits van wereldberoemde muzikanten, maar ook nummers van nieuwe sterren die u aangenaam zullen verrassen.

En dat is nog niet alles

Het 3·2·1® GSXL systeem bevat het intelligente weergavesysteem uMusic®. Dit systeem slaat uw huidige cd-verzameling op in het media center en sorteert de muziek op basis van zes voorkeurscategorieën die u zelf kunt instellen. Zo hebt u slechts één systeem nodig voor de uiteen‑-lopende muziekverzamelingen van u en uw gezinsleden. Wanneer u nummers selecteert die u wilt afspelen, houdt uMusic® bij welke nummers u wel en niet leuk vindt en leert het uw muziekvoorkeuren kennen. Hierdoor kan het systeem na verloop van tijd muziek voor u selecteren en automatisch uw favoriete nummers afspelen, nummers voorstellen die u mogelijk ook leuk zult vinden en u opnieuw laten kennismaken met die langvergeten pareltjes uit uw muziekkverzameling.

Een elegante oplossing voor uw media

Het hoogwaardige media center speelt de meest populaire audio- en video-inhoud van dit moment af, samen met uw digitaal opgeslagen cd's. Dit systeem bevat een dvd/cd-speler, AM/FM-tuner met RDS en ingangen voor drie andere bronnen. En het speciale ontwerp past goed bij de meeste plasma-/LCD-televisies.

Het 3·2·1® GSXL-systeem verlevendigt ook klassieke films en tv-programma's die zijn opgenomen voordat surround sound bestond. Dit is dankzij de speciale VIDEOSTAGE® 5 decodering, waarmee zelfs oude films worden weergegeven met een levendig en kamervullend geluid.


Kijk voor meer informatie op: www.bose.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist