Bang & Olufsens BeoSound 8

blijft records breken

De BeoSound 8 van Bang & Olufsen voor iPad, iPhone en iPod is het snelst verkopende audioproduct uit de geschiedenis van de onderneming. Het luidspreker-dock blijft de bedrijfsrecords breken. Verkoopaantallen staan inmiddels al op 50.000.In de eerste zes maanden werden er van het krachtige luidspreker-dock met de opvallende vormgeving al 25.000 stuks verkocht. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Bang & Olufsen dat een audioproduct in de eerste 12 maanden al ruim 50.000 maal over de toonbank ging.

Daarnaast weet de BeoSound 8 steeds meer nieuwe klanten voor het merk te winnen. Op dit moment zijn drie van de vier kopers van de BeoSound 8 nieuwe Bang & Olufsen-klanten.

De BeoSound 8 is een van de weinige iDocks op de markt dat ook iPads ondersteunt. Wereldwijd werden er circa 40 miljoen iPads verkocht en dat biedt een groot potentieel om de verkoop van de BeoSound 8 nog verder te doen toenemen.

Om het succesverhaal van de BeoSound 8 voort te zetten, introduceerde Bang & Olufsen onlangs een serie nieuwe luidspreker-covers in levendige en warme kleuren. Naast de elegante zwarte en witte luidspreker-covers zijn er nu vier nieuwe kleuren: rood, oranje, geel en zilver.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist