Bang & Olufsen wekker

BeoTime

olgens Bang & Olufsen is de BeoTime de beste wekker om mee wakker te worden. De BeoTime maakt van elke ochtend een goede morgen, of u er nu voor kiest om wakker te worden met het geluid van de discrete alarmbel, het geluid van uw favoriete televisieprogramma, radiozender of cd. En als u de deur uitgaat, zorgt de BeoTime ervoor dat het systeem van
Bang & Olufsen in uw slaapkamer op de ingestelde tijd uitschakelt.De BeoTime bevat ook een ingebouwde sleep timer die alle apparatuur van Bang & Olufsen in de kamer op stand-by kan zetten na een gekozen tijdsinterval van maximaal 120 minuten - een handige functie als u nog tot laat televisie wilt kijken of in slaap wilt vallen met het geluid van uw favoriete cd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitzetten van de muziek. Naast de alarm- en sleeptimer-functies kunt u de BeoTime gebruiken voor de basisbediening van de televisie in de slaapkamer, de luidspreker of verlichting.

De BeoTime wordt gekenmerkt door een groot comfort en gebruiksgemak. De BeoTime kan met één hand worden vastgehouden en bediend met de duim, en dankzij de ingebouwde kantelsensor veranderen de scherminformatie en knopfuncties van oriëntatie al naargelang of de BeoTime op het nachtkastje wordt gezet of aan de muurbeugel wordt bevestigd.

Visuele identiteit
De ontwerper, Steffen Schmelling, was op zoek naar dingen die hem inspireerden voor een prachtige wekervaring en hij dacht aan De toverfluit van Mozart; een verhaal met prachtige muziek waarin het licht het donker verslaat en waarin een mix bestaat tussen de droomwereld en de fantasiewereld. Het was duidelijk dat de fluit gebruikt moest worden als het visuele symbool van die ervaring.

De BeoTime is een prachtige geanodiseerde en gepolijste aluminium buis met een trompetvormige knop die aan één kant uitsteekt als het alarm is geactiveerd. De knop kan worden ingedrukt, net als bij een ouderwetse wekker, om het alarm aan en uit te zetten. Aan de andere kant van de buis wordt het batterijcompartiment voor drie batterijen afgedekt die ongeveer een jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Twee rubberen voetjes - één aan elk uiteinde van de buis - geven de BeoTime een stevige grip bij plaatsing op een tafel. En bij wandmontage zult u merken dat de BeoTime ook een bijna onzichtbare magnetische muurbeugel heeft.

De navigatie vindt plaats via de vierkante navigatieknop, de drie aparte displays - die een donkere tekst laten zien op een lichte achtergrond - tonen de huidige tijd, alarmtijd en wekbron. De huidige tijd is altijd zichtbaar en dankzij de ingebouwde bewegingssensor wordt de achtergrondverlichting van de display geactiveerd door de BeoTime gewoon aan te raken, bijvoorbeeld om 's nachts te kijken hoe laat het is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist