Bang & Olufsen speakers

BeoLab 17 Black

De BeoLab 17 is nu beschikbaar in zwart aluminimum. Vorig jaar verscheen de compacte set draadloze speakers voor het eerst op de markt als natuurlijke aluminium-versie, die speelde met het licht. De nieuwste zwarte variant, de BeoLab 17 Black, speelt juist met schaduwen. Het combineert uitstekende akoestische performance met flexibele plaatsingsmogelijkheden en innovatief design. Torsten Valeur en David Lewis zijn de ontwerpers van het driehoekige ontwerp dat is gemaakt uit één stuk aluminium. Het geheel heeft een bijzonder strakke uitstraling.

De speakers spreken niet alleen de interieurfans aan maar ook liefhebbers van goed geluid. Bovendien heeft de BeoLab 17 eindeloos veel plaatsingsmogelijkheden. Zet de speakers bijvoorbeeld direct op de vloer voor een 'laid-back look' of plaats ze op de hoge standaardpositie om meer een statement in huis te maken. Daarnaast is het mogelijk om de muurbeugels te gebruiken, waardoor de speakers net onder het plafond zijn te plaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist