Bang & Olufsen oordopjes

EarSet 3i voor Apple

Met de EarSet 3i introduceert Bang & Olufsen een nieuwe versie van zijn stereo oordopjes speciaal ontwikkeld voor gebruik met de nieuwste generatie Apple-apparatuur. Ten opzichte van de EarSet 3, biedt de EarSet 3i een extra handsfree-functionaliteit.

Op de kabel bevinden zich twee strategisch geplaatste knoppen en de microfoon. Met de bedieningsknop kunnen gebruikers van een iPhone, iPad en iPod eenvoudig door hun muziekcollectie bladeren. Met de haakschakelaar kunnen gesprekken worden aangenomen, beëindigd, afgewezen of in de wacht worden gezet.

Superieure geluidskwaliteit
De EarSet 3i weegt slechts 23 gram en biedt tegelijkertijd de beste geluidskwaliteit. De dynamische full-tone luidsprekers zijn gemonteerd op een telescopische stang en zijn gemaakt volgens het 'open luidspreker principe'. De luisteraar is daardoor niet volledig van de buitenwereld afgesloten.

Perfecte pasvorm voor ieder oor
De plaatsing van oordopjes in het oor beïnvloedt de geluidskwaliteit. Daarom is de EarSet 3i speciaal ontwikkeld om zich aan de contouren van ieder oor aan te passen. Dankzij de ergonomische pasvorm vallen de oordopjes vrijwel nooit uit het oor, zelfs niet tijdens het sporten. Om de perfecte pasvorm te garanderen wordt de EarSet 3i geleverd met kleine pads voor op de luidspreker.

Gebruik van kwaliteitsmateriaal
De EarSet 3i is gemaakt van geborsteld aluminium en is afgewerkt met een speciale soft-touch rubberen coating. Deze materialen zijn met zorg geselecteerd en maken de EarSet 3i comfortabel, robuust, krasvrij en stijlvol.

Dankzij de ministekker-aansluiting kan de EarSet 3i ook met tal van andere mp3-spelers worden gebruikt om naar muziek te luisteren.

De EarSet 3i is een exclusief product voor alle gebruikers van de iPod, iPhone en iPad met een passie voor innovatie, comfort, communicatie en, uiteraard, voor muziek. De zwartgekleurde EarSet 3i is wereldwijd in de Bang & Olufsen-winkels verkrijgbaar

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist