Audiac hoofdtelefoons

Ferrari by Logic3

De ‘Cavallino Rampante’- het steigerende paard, is het sierlijke symbool van Ferrari. Symbool voor de kracht, snelheid en perfectie die alle Ferrari sportwagens kenmerken. Maar vanaf vandaag heerst dit icoon niet langer alleen op het asfalt.Geboren vanuit een unieke samenwerking met Ferrari introduceert Logic3 een complete lijn exceptionele audioproducten die Ferrari’s design en streven naar perfectie samenvoegen onder Ferrari by Logic3. Omvat in twee collecties die een ode brengen aan Ferrari’s prestaties op de weg en in de autosport, verwent Ferrari by Logic3 oog en oor met ‘The Cavallino’ en ‘The Scuderia’ op-, over- en in-oor hoofdtelefoons en speakerdock collectie.

Ferrari Cavallino Collectie
De Ferrari Cavallino collectie weerspiegelt de klasse en kwaliteit van Ferrari’s GT & Sport Range. De fijnste materialen en de grootste zorg voor detail geven het ultieme gevoel van luxe gekoppeld aan absolute muzikale topprestaties.

Scuderia Ferrari Collectie
De Scuderia Ferrari collectie reflecteert Ferrari’s passie, enthousiasme en streven naar overwinning die de drijfkracht vormt voor zowel het Ferrari F1 team als elke individuele fan. Ze staan voor de ‘racing soul’ die het karakter vormt van elke Ferrari.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist