Villeroy & Boch

Hulp bij het kiezen van het juiste toilet

Het lijkt de minst belangrijke plaats van ons huis, maar comfort, design en hygiëne zijn er onwijs belangrijk: het toilet. Deze plek moet vooral comfortabel en gemakkelijk schoon te maken zijn. Maar hoe kies je dan het juiste toilet? En waarin onderscheiden toiletten zich eigenlijk? Bij Villeroy & Boch weet je zeker dat je goed zit. Kies uit het ruime assortiment een toilet dat aansluit bij jouw wensen. 

Water besparen
Het nieuwe revolutionaire TwistFlush spoelsysteem spoelt het toilet in één keer grondig schoon dankzij een krachtige draaikolk van water. Kostbaar water wordt hierdoor bespaard. Ook is er slechts 4,5 liter nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine (afhankelijk van de installatie). Een duurzame keuze dus. De TwistFlush spoeling zit op de Subway 3.0 en Universo toiletten.

Design
Let bij de keuze van het toilet op de andere vormen in je badkamer. Kies een design wat daarbij aansluit: rond, ovaal of hoekig. Bij Villeroy & Boch heb je keuze uit verschillende designs. Ronde toiletten bieden een fijn zitcomfort en zijn daardoor populair. Hoekige toiletten hebben daarentegen weer een moderne, strakke uitstraling.

Hygiëne
Vanwege de DirectFlush technologie hebben de meeste toiletten van Villeroy & Boch geen spoelrand, zoals het Avento toilet. Dit is een hygiënische keuze. Vuil kan zich niet hechten onder de rand. Na elke spoeling weet je zeker dat het toilet volledig gespoeld is, waardoor ook onaangename geurtjes worden verminderd. Ook is er een keuze in zittingen waardoor je dit af kunt stemmen op je eigen smaak.

Kleuren
De meeste toiletten zijn verkrijgbaar in glanzend wit voor een strak en schone uitstraling. Wil je een statement maken? Kies dan voor een gekleurd toilet. De toiletten Subway 2.0, O.novo en Memento 2.0 zijn naast glanzend wit ook verkrijgbaar in de kleuren Ebony (zwart), Almond (beige), Grafiet (grijs), Pergamon (crème) en Stone White (mat wit).

Schoonmaakgemak
Hoe gladder het oppervlak van het toilet, des te kleiner de kans dat kalk en vuil zich hechten. Villeroy & Boch heeft hiervoor speciale lagen die aangebracht kunnen worden op het toilet. De CeramicPlus-toplaag zorgt ervoor dat het spoelwater direct omgezet wordt in druppels. Hierdoor heeft kalkafzetting geen kans en wordt het vuil dankzij de druppels beter weggespoeld. In combinatie met de innovatieve glazuurlaag AntiBac wordt de groei van bacteriën nog eens met 99,9% verminderd. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

Het perfecte plaatje
Villeroy & Boch heeft veel complete badkamercollecties met toiletten, wastafels, baden en meubels. Door één collectie te kiezen, kun je ook het toilet in de badkamer helemaal laten aansluiten bij de stijl van het overige sanitair. Zoals dit rechthoekige Memento 2.0 toilet met bijbehorende rechthoekige wastafel. Zo wordt jouw badkamer mooi één geheel.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Bathroom and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist