Viega Eco Plus

varieerbare hoogte

Gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden stellen andere eisen aan een woning dan ouderen die langer op zichzelf willen wonen. Eén wooneis hebben ze echter gemeen: een badkamer die voor elke leeftijd flexibiliteit en comfort combineert. Dat biedt bijvoorbeeld het nieuwe Eco Plus-element van Viega. Hiermee kan de wc bij iedere keer dat deze wordt gebruikt, met één druk op de knop traploos in hoogte worden versteld. Elektronica of extra werkzaamheden zijn hiervoor overbodig. Alle techniek gaat schuil achter een glasplaat die het geheel een aansprekend design geeft.

Niet alleen in gezinswoningen met wisselende samenstellingen, maar ook bij ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen wordt steeds vaker een beroep gedaan op producten die individueel zijn in te stellen. Een oplossing voor de wc biedt Viega met het nieuwe Eco Plus-element. Met een druk op de knop laat de wc zich variabel en traploos in hoogte verstellen. Het element kan met alle gangbare keramiek worden gecombineerd.

Alleen drukknop zichtbaar
Onzichtbaar weggewerkt achter veiligheidsglas, bevinden zich een geleidingsysteem en beweegbare profielen met flexibele afvoer- en spoelbocht. Daarmee kan het wc-keramiek veilig, storingsvrij en traploos 80 millimeter omhoog en omlaag worden bewogen. De standaard maximale zithoogte bedraagt 49 cm. Alleen de drukknop die op de glasplaat wordt gemonteerd, is zichtbaar.

Vertrouwde en eenvoudige montage
De installatie van het wc-element is identiek aan die van andere Viega Eco Plus-modules. Ook de bekende systeemmaat met een breedte van 490 millimeter en een hoogte van 1.130 millimeter is hetzelfde.Is het wc-element eenmaal gemonteerd, dan kan de tegelzetter met een speciaal meegeleverde afdekking tot aan de opening voor de bedieningsplaat doorwerken. De installateur plaatst vervolgens de kunststof dekplaat met afdichting en brengt daarna de glasplaat aan. Tot slot worden de drukknop en het wc-keramiek gemonteerd.

Voor het interieur van het wc-element wordt de vertrouwde Viega inbouw-spoelkasttechnologie toegepast. Deze is verkrijgbaar in handmatige, contactloze of elektronische uitvoering. Ook opklapbare steunleuningen met wc-afstandsbediening kunnen probleemloos met het wc-element worden gecombineerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Viega?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist