Soleil by Starck

Als een dag aan het strand

Zoals het zorgeloze gevoel van een korte vakantie aan zee: de nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, WC’s en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid. Helder en tijdloos modern, het design van Soleil by Starck past flexibel in verschillende inrichtingsstijlen. In navolging van Starck 3 en ME by Starck, biedt Duravit dus opnieuw design met een aantrekkelijke prijspositionering in het lagere middensegment, dat ook voor de projectmarkt eersteklas is.

Wastafels met zachte contouren, perfect voor dagelijks gebruik
Bij de wastafels doet de vorm denken aan het silhouet van door de wind gevormde duinen. De zachte contouren en vloeiende overgangen zorgen voor discrete generositeit en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen. Dankzij de uitgebalanceerde verhouding tussen het formaat van de wastafel, het kraanplateau en de opbergruimte, blijken de Soleil by Starck wastafels perfecte metgezellen voor alledag te zijn. De fijne buitenrand als overloopbeveiliging draagt hier ook aan bij. Er zijn drie afmetingen wastafels met bijpassend half-onderstel, meubelwastafels en onderbouwwastafels verkrijgbaar. Een wastafel voor het gastentoilet en kleine kamers maakt het programma compleet. Duravit heeft ook perfect passende combinatiemogelijkheden ontwikkeld voor Soleil by Starck met badkamermeubels in verschillende prijssegmenten. Bijvoorbeeld met D-Neo voor een meer casual look of als een meer elegante optie met XSquare.

WC’s met hygiëne plus
De gevoeligheid voor design komt ook tot uiting in de Soleil by Starck WC’s met filigrane, licht vooruitstekende toiletbril die onopvallend in de ruimte opgaan. Dankzij het zacht sluitende mechanisme sluit de zitting zacht en geruisloos. Bovendien is hij gemakkelijk vast te pakken zonder de zitting of het keramiek aan te raken – een essentieel pluspunt met het oog op hygiëne. Alle wandclosets, inclusief het ruimtebesparende model met een uitsteek van slechts 540 mm, zijn voorzien van de HygieneFlush spoeltechniek, die de gehele binnenzijde van het toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die op elk moment een ideale spoeling garandeert met 4,5 liter water. Nog meer hygiëne wordt bereikt in combinatie met het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur. Ingebrand in de binnenkant van het toilet zorgt het ervoor dat ca. 90 % van de ziekteverwekkers al na zes uur wordt vernietigd, en ca. 99,9 % na 24 uur.

Badcomfort met een uniek design
Philippe Starck heeft de formele zachtheid en de subtiele buitenrand van de wastafel op meesterlijke wijze overgebracht in het design van de Soleil by Starck ligbaden. Als het meest betaalbare Starck ligbad in het assortiment biedt het een grote verscheidenheid aan opties, ook wat materiaal betreft met inbouwbaden van acryl en vrijstaande baden van DuraSolid®. Het ontwerp van de zachte badrand vereenvoudigt het schoonmaken bij alle modellen.

Voor de inbouwbaden met geïntegreerd planchet voor het hoofd zijn er verschillende eenzits- en een tweezits modellen in planningsvriendelijke afmetingen verkrijgbaar, die optioneel met Air System kunnen worden uitgerust. Het vrijstaande, ovale bad met een lengte van 1600 mm is een highlight in dit prijssegment. Ontworpen en vervaardigd met een enkele wand, bespaart het ruimte en biedt het nog steeds comfort in het interieur. De fluweelachtige look en feel zetten zelfs in kleine badkamers perfect de toon. Nog een pluspunt voor de installateur: het vrijstaande Soleil by Starck ligbad komt ter plaatse in een volledig voorgemonteerde staat met onderstel en overloopgarnituur, zodat bestellen, installeren en monteren snel en veilig kan gebeuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist