Marike sanitair

Groot succes op woonbeurs 2008


Hij is al weer voorbij, de Woonbeurs 2008 in de Amsterdam RAI waar Marike®  haar nieuwste collecties presenteerde aan het Nederlandse publiek. Na een lange voorbereiding, plannen en organiseren was het resultaat uitermate geslaagd. Met een grote en opvallende presentatie werden de consumenten onthaald.

 

 

Tijdens de Woonbeurs werd het nieuwe Marike Modulair System® getoond waarmee men een eigen wastafel kan samenstellen. Met name de mogelijkheid tot het maken van maatwerk binnen de bestaande collecties van Marike kreeg zeer veel aandacht van de consumenten. Dit was dus, -voor de jonge ontwerpster-, weer een schot in de roos.

 

 

Naast het Marike Modulair System® waren ook de nieuwe Marike opbouw wastafels Boll, Summer en Comma te zien en te voelen! (zie foto’s)

 

Er zijn Marike veel lovende woorden toegesproken, maar misschien nog belangrijker: veel nieuwe consumenten zijn wederom gevallen voor de schoonheid van de producten van Marike.


Kijk voor meer informatie op: www.marike.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist