Luca Sanitair

Design waskommen

Naast de traditionele wastafel, is de opzetwaskom in vele soorten, maten, materialen en kleuren een mooie passende oplossing voor de design badkamer anno 2012. De vorm en het materiaal van de wastafelkom komen door de opbouw op een blad of onderkast beter tot uiting en geeft de badkamer een luxere en ruime uitstraling. Geheel passend bij de vormgeving van uw toilet of bad biedt Luca Sanitair voor elke badkamer een passende Italiaanse design waskom.

Eigen merk Luca Vasca biedt slank design
Luca Vasca waskom is volledig massief gegoten van mineral stone en heeft een dunne rand van 2,5 cm. Het slanke design kan in de volledige badkamer doorgevoerd worden met bijpassende ligbaden. De waskom is in zowel ovaal, rond als ei-vorm te verkrijgen.

Foto: Luca Vasca waskom ei-vorm
Artikelnr:LUVA 1304
Maten: lxbxh 61x44x16 cm
Wit glans, mineral stone

Vrijstaande waskom als wastafel
Handvervaardigd exclusief Italiaans porselein van Cielo Le Giare biedt een unieke vrijstaande wastafel. Hierdoor is het ook mogelijk om de wastafel midden in de badkamer te positioneren. Naast vier modellen is er een keuze uit drie verschillende kleuren, het traditionele glans wit, mat wit en antraciet keramiek. Het p orselein wordt gegoten in mallen, hierdoor zijn er geen enkele naden en lijnen zichtbaar. Vanaf het zijaanzicht is vooral de ronde vormgeving nadrukkelijk aanwezig, vanaf het bovenaanzicht is de ei-vorm duidelijk zichtbaar.

Foto: Le Giare wastafel staand model en waskommen
Artikelnr:Cielo LGfree
Maten: lxbxh 65x89x78 cm

Rond, vierkant, strak of klassiek
De waskommen van de serie Hidra biedt hoogwaardig Italiaans sanitair in vele vormen, maten en kleuren. Voor de strakke badkamer is er een vierkante waskom met keuze uit strakke of ronde hoeken. Enkele modellen zijn zelfs verkrijgbaar in een zilveren uitvoering. Ook voor de klassieke badkamer is een passende ronde vormgegeven waskom verkrijgbaar.

Foto: Waskom Hidra
Formaat: 43 cm rond x 13,5 (h) cm
Artikelnr: HIPolis

Vloeiende en golvend lijnenspel
De serie Meg 11 van het merk Galassia heeft de ronde en kubistische stijl op een unieke manier gecombineerd. De waskom is strak vierkant, maar heeft vloeiende ronde hoeken. Binnen deze serie zijn een bijpassend vrijstaand bad, douchebak en verschillende accessoires verkrijgbaar.

Foto: Waskom Galassia Meg 11
Formaat: 50 x 38 x 14 (h) cm
Artikelnr: GA5417

Transparante waskom
Het Italiaanse merk Adatto Casa biedt, naast gebruikelijk wit porselein, ook een transparant glazen waskom. Het hoogwaardige transparant glas geeft de badkamer een extra ruime look. Een zeer speciale uitvoering is de Ego Tondo een glazen waskom met zwart of wit kant in het glas verwerkt.

Foto: Waskom Adatto Casa
Ego Tondo, transparant glas met zwart kant
in het glas, 46 cm rond
Artikelnr: AC5MODLV3.002

LUCA SANITAIR staat voor 100% Italiaans design en is verkrijgbaar bij de betere sanitair specialist.

Kijk voor meer informatie op https://www.lucasanitair.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist