De vrijstaande wastafel is maximaal minimalistisch. Van voren oogt de JEE-O by DADO blue basin massief, maar van boven valt de verfijnde dunne lijn en de diepte van de wastafel op. Dat oogt fragiel maar de wastafel bestaat volledig uit DADOquartz. DADOquartz is een - voor JEE-O exclusief - composietmateriaal, dat keihard is, maar zijdezacht aanvoelt. Eric de Bruijn (Egoista) heeft samen met Lammert Moerman van JEE-O deze wastafel.

Het bedrijf van lammert Moerman gaat als een trein! Na Nederland verovert  hij met JEE-O langzaamaan de hele wereld. De minimalistische, industriële vormgeving van de vrijstaande badkameritems van het Nederlandse JEE-O spreekt designliefhebbers wereldwijd aan. Zelf is Lammert een echte duizendpoot: hij ontwerpt, ontwikkelt badkamerconcepten, is op bijna alle beurzen zelf aanwezig, reist de hele wereld over voor contacten met dealers en retailers en geeft leiding aan een team van vijf werknemers. Met Lammert gaat een gesprek over vormgeving en duurzaamheid, ondernemen en reizen, DNA en BMX, passie en palmbomen.

Lammert Moerman is het creatieve brein achter JEE-O. Na 26 jaar in de sanitairbranche, gaat hij nog elke dag enthousiast aan het werk. ‘Mijn drive is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het DNA van JEE-O. Met goed ontworpen, no-nonsense producten voor de badkamer. Om jaar in, jaar uit, elke dag opnieuw van te genieten.’


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist