Hansgrohe Ecostat Select

VSK Awards 2012

Tijdens de feestelijke uitreiking van de VSK Awards is Hansgrohe tot winnaar uitgeroepen van de VSK Awards 2012. In de categorie “Water” blonk de Ecostat Select douchethermostaat uit in alle criteria waarop de 8-koppige vakjury de noviteiten heeft beoordeeld. Directeur Freek Wiesenhaan van Hansgrohe mocht uit handen van juryvoorzitter Ed Nijpels de felbegeerde prijs in ontvangst nemen. De jury oordeelde dat de bijzondere innovatieve en kwalitatieve eigenschappen van dit product een bijdrage leveren aan de installatiebranche. De thermostaatkraan combineert functionaliteit, veiligheid, design, waterbesparing en een vriendelijk prijskaartje.

Ecostat Select is ‘the next generation‘ in douchethermostaten
De thermostaat is revolutionair qua functionaliteit en design:
- een royaal planchet voor douchegel en shampoo
- een volledig geïsoleerd kraanhuis waardoor de kraan niet warm wordt aan de buitenkant en kalkaanslag wordt voorkomen.
- temperatuurbegrenzing bij 40°C i.p.v. 38°C, waardoor de kans wordt verkleind dat de gebruiker de begrenzing doorbreekt om iets warmer te douchen. Zo voorkomt men verbranding aan te heet water.
- eenvoudige montage vlak tegen de wand
- duidelijke symbolen voor een intuïtieve bediening
- EcoSmart waterdoorlaat 10 l/min voor standaard water- en energiebesparing. Naar keuze kan de waterdoorlaat worden vergroot
- makkelijk schoon te maken
- verkrijgbaar met glazen planchet in spiegelend chroom of wit.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist