Geberit Monolith wastafel

Bekroond met Red Dot Design award

Vanwege de kwaliteit van het ontwerp heeft de jury van de ‘red dot design award’ de award voor product design 2012 toegekend aan de Geberit Sigma80, touch-free bedieningsplaat, en het Geberit Monolith wastafel element. De ‘red dot design award’ is internationaal ontwikkeld tot één van de meest gevraagde keurmerken voor uitstekende ontwerpen.

"Met hun prestaties bewijst Geberit niet alleen een bijzondere kwaliteit van het ontwerp, maar ook dat het ontwerp een integraal onderdeel is van innovatieve product oplossingen", aldus professor dr. Peter Zec, initiatiefnemer en algemeen directeur van de ‘red dot design award’. Uit de hele wereld zijn in totaal 4515 ingediende ontwerpen beoordeeld door een jury, bestaande uit design experts met internationale reputatie. Vanwege de unieke design kwaliteit overtuigde de Sigma80 en het Monolith wastafel element uiteindelijk de elf koppige jury.

Geberit Sigma80
De Geberit Sigma80 touch-free bedieningsplaat is ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen ten aanzien van design, hygiëne en bedieningsgemak. De nieuwe glazen designplaat is bewegingsgevoelig waardoor de plaat niet aangeraakt hoeft te worden bij het doorspoelen van het toilet. De Geberit Sigma80 heeft en 2-toets spoeltechniek, voor een gewone en een waterbesparende spoeling, welke middels twee lichtvelden zichtbaar zijn. De hand hoeft slechts kortstondig voor het grote of kleine lichtveld bewogen te worden om het toilet te laten doorspoelen. De Sigma80 bevat verder een stand-by modus en biedt de eindgebruiker de mogelijkheid een groot aantal functies van de bedieningsplaat naar eigen smaak in te stellen en te wijzigen.

Geberit Monolith wastafel element
Het Geberit Monolith wastafel element is een multifunctioneel design unit voor in de badkamer waaraan een kraan en een wastafel bevestigd kunnen worden. In het element zitten aan- en afvoerleidingen en de sifon netjes weggewerkt. Twee jaar geleden was het Geberit Monolith wc element al de trendsetter op het gebied van badkamerdesign en installatiegemak. Inmiddels is het Monolith wc element dientengevolge uitgebreid met het Geberit Monolith wastafel element, tevens voorzien van een innovatief en strak design.

Red dot design award
De ‘red dot design award’ - haar oorsprong gaat terug in de jaren 50 - wordt uitgevoerd in drie disciplines: de ‘red dot award: product design’, de ‘red dot award: communication design’ en de ‘red dot award: design concept’. Het doel van de award is om een platform te creëren dat goede ideeën met een goed ontwerp onderscheidt van de middelmaat; een internationaal erkende zegel dat een voordeel geeft aan het ontwerp en de ontwerper in de concurrerende markt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist