Duravit badkamers

Vero is back

In de jaren zeventig en tachtig haalde Duravit het onder-ste uit de kleurenkan. In de jaren daarna kende de drang naar het gebruik van kleuren een kentering: In de sani-taire keramiek is wit sinds meer dan tien jaar het onbe-twiste succesnummer. Wit, koel en ongezellig? Niet zonder meer want harmonische verbindingen of contrastrijke ac-centen worden gerealiseerd met warme houttinten of kleu-rige frontpanelen van badmeubilair.

In contrast met het pure wit, steekt Duravit de Vero
wastafels, toiletten en bidets in een nieuwe outfit. Dit programma, straalt niet meer alleen in puur wit, maar ook in edel zwart, en zo zijn creatieve en op zichzelf staan-de combinaties mogelijk. Zwart staat voor exclusiviteit en elegantie. Zwart is echter ook een statement van moed, vastberadenheid en een extravagante stijl. In het badka-merdesign maakt zwart aantrekkelijke contrasten mogelijk. Met rechte lijnen en een tijdloos karakter is Vero als archetype van een heldere vormgeving uitermate geschikt voor kleurenspelen in zwart-wit

Zwart-wit heeft traditie
Volgens een ongeschreven wet keert elke modetrend ooit terug. Met zwart in de badkamer is het dan ook niet an-ders.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist