Clou badkamers

Badkamerconcept first


Absolute highlight op de Woonbeurs Amsterdam is First, het eerste complete badkamerconcept van Clou. Nu verkrijgbaar in de definitieve uitvoering: compleet met vrijstaand bad, toilet en bidet, kasten, spiegels, (opzet)wastafels en fonteinen. In een verrassende combinatie van materialen, waaronder het matte Cristalplant, het glanzende Mineral Marmer en – nieuw -  zwart keramiek; zowel in mat als glanzend. Andere noviteiten die op de Woonbeurs geïntroduceerd worden zijn de First fontein met kranenbank in wit keramiek én in Cristalplant, de First fontein zonder kranenbank in gezoet basalt en de First wastafel met kranenbank in Cristalplant. Voor de staande kasten en het wastafelmeubel kan gekozen worden uit gelakt MDF (roestbruin) en twee kleuren hout: zebrano en ebben. Fonteinplanchets zijn er behalve in hout, ook in beton en gezoet basalt. En het zijn juist deze sterke contrasten in zowel vormgeving, kleuren als materialen, die de First-badkamer klasse en karakter geven. Enerzijds sober en sculpturaal, anderzijds robuust en industrieel. First: de juiste mix voor designbadkamers met lef.

 


Ontwerper René Holten (1961): ‘Voor het vrijstaande ligbad en de wastafels wilde ik krachtige, ovale vormen en daarbij optimaal gebruik maken van de kwaliteiten van de toegepaste materialen. Cristalplant en Mineral Marmer zijn gladde composietmaterialen die vrijwel naadloos verwerkt kunnen worden. Als sobere sculpturen. Het contrast met de ladeconsoles en kast in materialen zoals hout, beton en gezoet basalt, vind ik bijzonder geslaagd. Het geeft de verder heel ingetogen badkamer een stoere, industriële touch.’


Kijk voor meer informatie op: www.clou.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist