Primabad

Original Maatwerk

Net even anders, net even strakker, net even meer naar uw wens.

Verblijf in de badkamer is voor vele een rustig en privé moment. Primabad heeft dit als geen ander begrepen en geeft met een geoptimaliseerde stijl en toepassing van alle moderne technieken, hier een modieuze invulling aan.

De Original laat maatwerk en design ineen vloeien en is leverbaar in meer dan 30 frontkleuren. Maatwerk is mogelijk tot wel 280 cm. breed in combinatie met opbouw waskommen en 1 of 2 wasbakken geïntegreerd. De luxe laden met zelfsluiting en de greeplijsten met geïntegreerde Led verlichting geven de finishing touch aan de Original.

Nieuw: Het kunstmarmeren wastafelblad is nu ook leverbaar met een tussenmaat van max. 1400 mm. tussen de beide wasbakken in en Primabad levert het wastafelblad nu ook in Solid Surface.

Kijk voor meer informatie op https://www.primabad.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist