Detremmerie

blijft innoveren

Ook in de huidige bizarre tijden blijft Detremmerie de markt verrassen met nieuwe ontwerpen en materialen. Begin dit jaar wist Detremmerie de marmer look door te trekken tot in de badkamer.                   Een mini toilet opstelling met uitspringende ronde waskom geeft je een gebruiksgemak mét uitstraling voor je toilet. Een luxe, die we vandaag de dag met handen ontsmetten, zeker kunnen gebruiken.

Naast de kleine opstellingen, kan je nu de marmer wastafelbladen voor de badkamer op maat bestellen in 8 kleuren. Dit zowel vrij hangend op 10 cm dik of 2 cm dik om op je meubel te plaatsen.
Je kiest uit een rechthoekige of een schuin aflopende wastafel. Architect : op maat per mm.

Onze marmer wastafels zijn behandeld en zo vlekvrij. Zo heb je ook een ultiem gebruiksgenot. Wil je een wastafel uit keramisch marmer, net zoals je tegel : ook dat kan in onze Architect collectie ; Op maat met dezelfde rechthoekige als aflopende wastafel als in marmer in de twee diktes.
Een echte blijvende meerwaarde voor je badkamer !

Hou je het liever bij een keramische waskom, dan kan je deze voortaan ook flinterdun bestellen in 4 matte kleuren. Gaande van een glooiende ondiepe wastafel tot een diepe ronde wastafel.
Uiteraard kunnen we de meubelen in verstek in dezelfde kleur in onze No Limit Deluxe bijleveren.

Wil je een zwarte of witte wastafel combineren met goud, rood, roze of blauw ?
Voortaan kan ook dat in de No Limit Deluxe collectie, want deze is leverbaar in 210 Ral kleuren. 
Ook de No Limit Round en de gelakte open rekken in de No Limit kunnen voortaan ook in alle Ral kleuren .

Detremmerie brengt graag kleur in jullie badkamer, voor de sombere winterdagen of tijdens de warme zomerdagen. Tijdloze kleuren geven uw badkamer sowieso een meerwaarde en dragen bij tot de well being in de badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist