Avento van Villeroy & Boch

Praktisch design voor iedere ruimte

De Avento collectie van Villeroy & Boch biedt een complete badkamerinrichting, óók voor kleinere ruimtes. Avento staat voor praktische functionaliteit en betaalbaar hedendaags design. Maak een keuze uit een breed scala aan maten, kleuren en materialen en creëer zo de ideale badkamer, perfect op maat.

Mogelijkheden te over
Avento is verkrijgbaar in diverse afmetingen en is daarom geschikt voor elk type ruimte. De collectie biedt talloze oplossingen voor de kleinere badkamer of gastenbadkamer, maar ook voor lastig in te delen ruimtes met hoeken en inhammen. De Avento wastafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen van 45 tot 100 cm. Bijzonder is de wastafelconsole met dubbele wastafel voor twee kranen, met een breedte van slechts 100 cm. Ook biedt de serie een compact toilet van maar 530 mm. Avento is bovendien heel praktisch vormgegeven, met veel bergruimte. Dat is dus genieten van een complete badkamer, óók op een kleiner oppervlak.

Het oog wil ook wat
Naast functionaliteit is ook design een belangrijke pijler. De Avento collectie heeft een moderne en lichte look, met smalle randen. De meubelfrontjes met acrylfinish zijn beschikbaar in vier kleuren. Nieuw is de meubellijn van houtfineer in de kleur ‘Elm Impresso’, voor een natuurlijke touch in de badkamer.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist