Geesa badkameraccessoires

Modern art

De collectie badkameraccessoires Modern Art wordt wereldwijd gekocht vanwege zijn strakke vormgeving en rijke uitstraling. Fabrikant Geesa breidt deze populaire designcollectie verder uit om echt elk detail in de badkamer te laten kloppen. Geesa, ruim 125 jaar actief als fabrikant van badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment, heeft deze collectie in 2008 op de markt gebracht voor liefhebbers van design. Momenteel is deze serie uitgegroeid tot een gewaardeerd accent in badkamers en tophotels over de gehele wereld.

Modern Art
De basis van de accessoires uit de Modern Art collectie bestaat uit een strakke, vierkante vorm. Deze vorm komt terug in alle artikelen en bepaalt de uitstraling van deze collectie. De Modern Art collectie combineert chroom met mat zwart en mat wit glas. Alle artikelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit messing en voorzien van een chroomlaag van tenminste 12 micron. Zoals bij Geesa gebruikelijk is, wordt op deze collectie maar liefst 12 jaar garantie geboden op chroom en constructie. Exclusiviteit en duurzaamheid zijn daarmee verenigd in een echt Hollands ontwerp, met de prijskwaliteit verhouding die van Geesa verwacht mag worden. Door de strakke vierkante vorm passen de accessoires perfect in een moderne, strakke badkamerinrichting.

Collectie aanvulling
Sinds de introductie in 2008 bevat de Modern Art collectie o.a. een planchet, glashouder, zeephouder, handdoekhouders in 45 cm en 60 cm, handdoekring, 2-lids handdoekrek, badgreep, enkele en dubbele jashaak, reserverolhouder, badhanddoekplateau, toiletrolhouder met en zonder klep en toiletborstelhouder. Door deze designcollectie uit te breiden met aanvullende accessoires komt Geesa tegemoet aan de wens van velen. Nieuw toegevoegd is de vrijstaande zeepdispenser, glashouder, planchet van 60 cm met zwart glas, toiletborstelhouder vrijstaand en een verticale gasthanddoek houder. Tevens zijn de toiletborstelhouders ook met zwarte borstels verkrijgbaar. In het najaar van 2012 zal een tweede reeks accessoires toegevoegd worden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist