Artweger ligbaden

Twinline 2

In 2010 brengt Artweger nieuwe modellen van de TWINLINE serie op markt, TWINLINE 2. Met deze nieuwe modellen gaat Artweger nog consequenter in de richting van een comfortabel ligbad met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek voor kleine badkamers.

In 2006 schiep Artweger met de introductie van de TWINLINE een nieuwe productcategorie: de eerste volwaardige combinatie van ligbad en douche. De grote belangstelling voor deze nieuwe comfortoplossing voor de badkamer leidde tot een permanente doorontwikkeling en completering van het TWINLINE-assortiment, onlangs zelfs uitgebreid met een whirlpool-systeem.

In 2010 introduceert Artweger een extra productserie van TWINLINE: de TWINLINE 2. Dit is het toekomstgeoriënteerde alternatief voor traditionele bad- of doucheoplossingen. Door de rechtlijnige badvorm en de geïntegreerde, rechte douchedeur is de ruimtebehoefte van het ligbad aangepast. Zo is het gemakkelijk om een oud ligbad voor een nieuwe TWINLINE om te wisselen. Een ligbad dat duidelijk meer te bieden heeft, de geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte. Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor een plotseling openen van de deur bij het vullen en baden.

Dit combi bad combineert een volwaardige douche en een comfortabel ligbad in één product en verwezenlijkt vandaag al de toekomst van het ligbad. Ze overtuigt ook door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met traditionele douche- en badoplossingen.

Twinline 2 is verkrijgbaar in 3 maten, 160x75, 170x75 en 180x80 cm. De mantels zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit meerdere kleuren glasoppervlakken.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist